Euro Winner

De Euro Winner is een gokkast van JPM uit 2005. Deze Euro Winner heeft pluto6 techniek en zit in Electra kabinet. Deze Fruitmachine heeft meerdere inzetten met zes rollen en een topfunctie met twee prijskaarten. Dit is een op een schot gebaseerde notitiekeuze en bevat het gebruik van spiegel flips om de functie te activeren.

Basis Rol Spel Nummer 1
Spel met drie rollen met vasthouden en gespeeld op een enkele winlijn. Dit is een traditioneel rolspel dat wordt toegekend voor 3 of a kind en 2 of a kind wint. Een overwinning wordt gespaard in een topspelmeter, gegokt of verzameld.

Basisrol Spelnummer 2
Spel met drie rollen met grepen gespeeld op een enkele winlijn. 3 of a kind fruitcombinaties betalen een overwinning. Alle verliezende combinaties betalen 1. Een overwinning wordt gespaard in een topspelmeter, gegokt of verzameld.

De winst wordt overgeboekt naar een van de 49 topspelmeters en weergegeven in de TOTAAL WIN-meter.

Topgames
De inzet voor de topgames wordt genomen van de topgame-meters. Er moet minimaal 3 meter actief zijn om een ​​topspel te kunnen spelen. Winsten van Top Games worden teruggezet in de Top Game Meters, van waaruit ze opnieuw kunnen worden ingezet of verzameld. Zodra een meter 200 credits bereikt, wordt deze automatisch uitbetaald. Als het totaal van alle meters boven de 200 komt, worden prijzen uitbetaald totdat het totaal weer onder de 200 zakt.

Topspel met inzet 5
Spel met drie rollen met 5 winlijnen, geen greep en een kans op een ‘blauw bankbiljet schiet’-functie.

Topspel met inzet 10
Spel met drie rollen met 5 winlijnen, geen greep en een kans op een blauwe of rode bankbiljet schiet functie.

Gepositioneerd op de Top Game-rolbanden zijn overlappende rode en blauwe muntsymbolen. Wanneer er een ergens in de vensteropening verschijnt, licht het een van de 3 spiegel flips op het bovenste glas op die overeenkomt met die spoel, rood of blauw. Deze zijn cumulatief en hebben een 100% hold-over, van spel tot spel. Zodra drie van dezelfde kleur oplichten, wordt de notitiefunctie geactiveerd.

Op het bovenste glas bevinden zich negen biljetten die elk een waarde in credits bevatten en die ofwel blauw kunnen branden (als er drie blauwe munten branden) of rood (als er drie rode munten branden).

Specificaties

Datum toelating: 01/03/2005
Merkteken volgnummer 0657
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter