Excalibur

De gokkast Excalibur is een fruitautomaat van Eurocoin uit 1994 in het EU92 kabinet. De Excalibur heeft een Scorpion 1 MPU. Voor Manual ga naar onderaan deze pagina naar Contact.

1. SPELINFORMATIE

1.1. BASIS SPEL

Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs.
De VRAAGTEKENS geven een mysterie prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:

1. Gokken in de GOKKEN ladder.
2. Prijs opnemen door op INNEN te drukken.
3. Inzetten in de SPAARBANK.

1.2. ZWAARDEN EN SCHILDEN

Wanneer er op de rollen een zwaard in zicht komt, wordt het bijbehorende zwaard op de ruit verlicht. Bij drie verlichte zwaarden wordt X2 verlicht. Bij nogmaals verlichten van drie zwaarden wordt de tweede X2 verlicht. Voor iedere verlichte X2 wordt de eerstvolgende rollenwin verdubbeld. De zwaarden worden gedoofd bij prijs of indien er een schild op de corresponderende rol in zicht komt.
Een X2 dooft alleen wanneer de prijs wordt verdubbeld.

1.3. SPAARBANK

Prijzen van 4 tot 64 kunnen in de Spaarbank gespaard worden. Men kan tot 5 gelijke waarden in het vervolgspel inzetten (max. 1000). Het is mogelijk om een gespaarde prijs alsnog te gokken door de desbetreffende prijs te kiezen en op GOKKEN te drukken. Nu wordt deze prijs in de gokkenladder geplaatst en kan men gaan gokken.

1.4. VERVOLG SPEL

Men speelt altijd met een inzet van 20 punten tenzij er onvoldoende punten aanwezig zijn. Dan speelt men automatisch met een inzet van 4 punten.

1.5. VAST NA WIN

VAST NA WIN geldt niet bij Inzet 4. Indien men een prijs gewonnen heeft, worden twee rollen automatisch vastgehouden (VAST NA WIN). Bij het volgende spel draait alleen de vrije rol. Indien het in het prijzen paneel knipperend symbool in zicht valt, krijgt men wederom de prijs. VAST NA WIN dooft indien er geen prijs gewonnen is.

Specificaties

Datum toelating: 31/01/1994
Merkteken volgnummer 0582
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter