Excellence

De Excellence gokkast van JPM komt uit 1997 en heeft de Impact techniek en is geleverd in het Dutch 95 kabinet. De Manual van de Excellence ofwel gebruiksaanwijzing hebben wij in ons bezit!

Spelbeschrijving:

Spelkeuze:
Met de knop “KIES SPEL” kan men het spel kiezen dat men wil spelen. Men kan kiezen tussen een onderspel (basisspel 1), een 0-1 spel (basisspel 2) of, bij 4 of meer punten op de spaarbanken, een inzet 5 spel. Bij 4 of meer punten wordt er automatisch het inzet 5 spel gekozen. De speler kan dit met de knop “KIES SPEL” wijzigen.

Basisspel 1:

Basisspel:
Het onderspel wordt gespeeld op 3 rollen elk bedrukt met 24 symbolen. Wins gelden op winlijn behalve de JPM wins. Twee of drie JPM kris kras geeft een mystery prijs van 2-200 of 4-200 punten. Alle wins komen automatisch in de gamble.

Gamble:
Tot 100 punten is de gamble dubbel of niets. Daarboven veranderd de gamble in een no-lose gamble. Punten kunnen met de knop “NEEM WIN” naar de credits geschreven worden. Met de knop “START/SPAREN” kunnen de punten naar spaarbank 1 in het bovenspel geschreven worden. Wins onder de 4 punten worden automatisch gegambled. Oneven wins moeten worden gegambeld tussen win+1 en win-1.

Basisspel 2:

0-1 spel:
Een win kan naar een van de spaarbanken worden geschreven met de knop “SPAREN”. Met de knop “NEEM WIN” komt de win in de gamble van basisspel 1.

Bovenspel:
Kan gespeeld worden wanneer een basisspel 2 gewonnen is. Wins gelden horizontaal en diagonaal, met uitzondering van de JPM symbolen. Deze gelden ook kris kras. Wins worden evenredig naar inzet over de spaarbanken verdeeld. Wanneer een spaarbank 200 punten bevat dan worden deze punten automatisch naar de winbank geschreven. Hierna worden alle punten op de winbank boven de 2600 automatisch naar de credits geschreven. De punten van de winbank kunnen met de knop “NEEM WINBANK” in stappen van 4 naar de credits geschreven worden. Met de knop “NEEM WIN” komen de punten van de laagste spaarbank in de gamble.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 02/06/1997
Merkteken volgnummer 0803
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter