Extension

De Extension is een gokkast van Eurocoin uit 1992 met Scorpion 1 techniek. De Extension zit in het Euro 92 kabinet met 3 verschillende inzetten in bovenspel. Deze fruitmachine werkt met symbolen op winlijn en met symbolen in zicht. Het benedenspel kent een Spin a Win stappenspel.

BASIS SPEL
Met de juiste combinatie op de winlijn heeft men prijs. De JOKER symbolen geven criss-cross een mysterie prijs. Heeft men prijs, dan worden de gewonnen punten op de WINMETER getoond. Met deze punten heeft men de volgende opties:
1. Dubbel of niets gokken.
2. Prijs nemen door op INNEN te drukken.
3. Inzetten op de SUPERMETER tbv vervolgspel.

SPIN a WIN
Wanneer het STAP symbool op de winlijn valt, gaat de pijl 1 stap omhoog, valt STAP net boven of net onder de winlijn, dan gaat men 1 pijl omlaag. Na de bovenste pijl wordt SPIN a WIN verlicht. Nu begint rol 3 te draaien. Men kan deze rol stoppen door op STOP te drukken. Men krijgt nu 3 maal het gestopte symbool op de winlijn en de bijbehorende prijs. Stopt de rol op het STAP symbool, dan krijgt men een mysterie prijs. Hierna zal een willekeurig aantal pijlen verlicht worden.

VERVOLG SPEL
Indien er punten op de Supermeter staan, kan dit spel gestart worden. De speler kan met de INZET knop 4, 8 of 16 punten inzetten. Men kan voor X of O kiezen. Prijzen worden volgens het winplan bij de Supermeter geteld. Het is mogelijk om m.b.v. het vervolgspel te onderbreken en met de INZET knop terug te keren naar het basisspel.

Specificaties

Datum toelating: 30/07/1992
Merkteken volgnummer 0476
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter