Extra Joker

De Extra Joker gokkast van Barcrest komt uit 2008 en is erg populair in zowel de horeca als de gokhallen. Hij is er ook in verschillende uitvoeringen, zowel in het genesis cabinet als horion als in de Slant Top uitvoering.

Orginele Spelbeschrijving-Manual:
Basisspel
Extra Jokergebruikt drie rollen voor het basisspel, er zijn 2- en 3-in-lijn prijzen mogelijk. Drie “JOKER”-symbolen kriskras op rol A, B en C geven een mystery. De speler kan gewonnen punten innen, gokken of sparen (in één van de tien “METERS”).
Op het “1/0-display” licht afwisselend een “1” en een “0” op. Licht de “1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop – dit gebeurt in 99,9% van de gevallen – dan wint de speler één punt. De speler kan dit punt innen door “KORT” op de “START/SPAREN”-knop te drukken. Het innen geeft een kans van 20% op 4 punten. Drukt de speler “LANG” op de “START/SPAREN”-knop dan wordt dit punt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst.

De Extra Joker heeft 10 “METERS” en een “TOTAAL”-meter die het totaal van die 10 meters weergeeft. Het vervolgspel wordt gespeeld op de rollenset van het basisspel.

Vervolgspel
De volgende vervolgspelen zijn mogelijk:
– X5 op de rollen A,B en C kriskras. Drie “JOKER”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
– X10 op vier rollen kriskras, met winkansen op de rollen ABC, BCD. Drie “JOKER”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
– X20 op vier rollen kriskras, met winkansen op de rollen ABC, BCD, ACD, ABD. Drie “JOKER”-symbolen kriskras geven een mystery tussen 4 en 200 punten.
De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Als dat aantal bereikt is, wordt de “METER” automatisch geïnd.
Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROLSPEL”, “1/0-SPEL” of bij
voldoende punten in de “TOTAAL”-meter- de vervolgspelen X5, X10 en X20.

Meer foto's

7 Reacties op “Extra Joker”

 1. AC Paardekam schreef:

  Wij zijn Zins dit weekend in het bezit van een Barcrest Super joker.
  Graag zou ik daar een gebruiks aanwijzing van willen hebben ,zat er namelijk niet bij.
  Als jullie deze ook in het archief hebben hou ik mij aanbevolen.
  Met vriendelijke groet,
  AC Paardekam

 2. Kevin Mandjes schreef:

  Hallo,

  Is hier een gebruikers handleiding beschikbaar
  Heel graag. Kevinmandjes@hotmail.nl

  Groeten Kevin

 3. Kevin Mandjes schreef:

  Beschikt u er inmiddels al over?

  • Niels schreef:

   Beste,
   Ik ben opzoek naar de handleiding voor de barcrest extra joker. Heeft u deze en zou u mij die willen toesturen. Vriendelijk bedankt.

 4. Stefanie schreef:

  Ik zoek een gebruikers handleiding van de barcrest extra joker sit down.
  Heeft u deze en zou u mij deze willen toesturen?

  Gr. Stefanie

 5. Rens louwers schreef:

  Ik heb dezelfde gokkast gekocht als op het plaatje, maar deze stopt na 15 minuten met een storing die zegt check it out. Weet iemand hier iets meer van?

 6. Stefan schreef:

  Graag zou ik de manual ontvangen van de kast

Laat een reactie achter