Fever

De Fever gokkast is een populaire Fruitautomaat uit 1999 maar is in 2001 ivm aankomende euro uitgebracht in 2 versies. Voor de horeca was er een Fever the Next en voor de gokhallen de groffere uitvoering zonder Next als toevoeging. Lees hier de spelbeschrijving van deze topper.

Fever heeft twee basisspelen; de speler maakt zijn keuze met de KIES SPEL-knop.

Basis rollenspel
Het basis rollenspel gebruikt de onderste rollenset en kan een win geven op de winlijn (zie prijzenschema); Fever-symbolen geven kriskras een mysteryprijs. Een win van 100 punten of minder kan dubbel of niets worden gegokt met de knoppen KOP of MUNT.
De speler kan vooraf de inzet voor het vervolgspel selecteren, zodat – bij voldoende punten en potten – automatisch het vervolgspel wordt gespeeld.

0/1 basisspel
Het is mogelijk om via 0/1 spellen punten te sparen voor de CLUBMETER. De speler kan vooraf de inzet voor het vervolgspel selecteren, zodat – bij voldoende punten en potten – automatisch het vervolgspel wordt gespeeld.

Vervolgspel
Het vervolgspel (clubspel) gebruikt de bovenste rollenset. Met KIES INZET kunnen 5, 10, 20 of 40 punten worden ingezet. Bij het ingedrukt houden van de START-knop worden er bij inzet 5, 10, 20 en 40 respectievelijk 1, 2, 3 en 5 winspellen gespeeld; het eindresultaat van een serie winspellen wordt met behulp van de rollen gepresenteerd. Het winspellenpaneel geeft de winkansen aan.
Gewonnen punten worden direct in de potten bijgeteld. Deze kunnen worden gebruikt om het clubspellen te spelen of naar de WINBANK worden overgezet om te innen.Per winspel is een maximale winst van 200 punten mogelijk. Per serie winspelen kunnen maximaal 1000 punten worden gewonnen.

Potten
NEEM HOOGSTE POT int de hoogste pot en verzamelt die in de WINBANK. Bereikt een pot 200 punten dan wordt die automatisch geïnd.

Winbank
Alle punten worden in de WINBANK verzameld. De inhoud van de WINBANK kan naar de PUNTENMETER worden overgezet door op NEEM WINBANK te drukken.Alle punten boven 3000 gaan automatisch naar de PUNTENMETER.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 27/11/2001
Merkteken volgnummer 0561
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Laat een reactie achter