Fire and Ice

De Fire and Ice is een zeer gewilde gokkast van bellfruit. Deze Fire and Ice is gemaakt met Scorpion 4 techniek in het BFM2000 kabinet.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op de winlijn van de onderrollen. Bij één of meerdere lijnen van Fireballs of Icecubes, kan de prijs opgenomen worden. Verlichte Fireballs en/of Icecubes doven bij een opnemen of sparen van een rollenprijs.

Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten én potten aanwezig te zijn.
Inzet 5: 5 winlijnen
Inzet 10: 5 winlijnen + kans op winnen van 2 devils (levens) + 50 Fire-winpunten.
Inzet 20: 5 winlijnen, grotere prijzen + kans op winnen van 4 devils (levens) + 100 Fire-winpunten.

Fire&Ice-feature
Bij inzetten 10 of 20 wint men 50 of 100 “Fire-punten” indien alle drie de Fire symbolen onder de rollen verlicht zijn. Deze worden verlicht bij Fire symbool in zicht. Hierdoor start de Fire&Ice-
feature. Eenmaal geactiveerd, moet men de Fire&Ice-feature spelen. De speler kan in de Fire&Ice-feature kiezen uit twee verschillende game modes: Fire-game en Ice-game. Met de START-knop kiest men voor FIRE, met de ICE-knop kiest men ICE game-mode. Aan het einde van de Fire&Ice-feature worden de Fire-punten van de Firemeter bij de Clubmeter geteld.

Fire-spel
Per Fire spel worden 10 of 20 Fire-punten van de Fire-meter genomen (afhankelijk van de Inzet in het clubspel waarin de Fire-feature geactiveerd werd). Voor iedere verloren devil (=leven) worden 10 of 20 Fire-punten bijgeteld. Alle devils in de ladder gaan aan bij een win. Het Fire-spel wordt beëindigd indien er geen punten meer op de Fire-meter zijn of als alle devils uit zijn. In het laatste geval worden de resterende Fire-meter punten bij de Clumeter geboekt.

Ice-spel
Het Ice spel kost geen inzet. Voor iedere verloren devil (=leven) worden 10 of 20 Fire-punten bijgeteld. Alle devils in de ladder gaan aan bij een win. Bij een verliezende rollenspel Fire&Ice-feature beëindigd en worden de resterende Fire-meter punten bij de Clumeter geboekt.

Specificaties

Datum toelating: 05/04/2004
Merkteken volgnummer 0628
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter