First Class

First Class is een gokkast van Barcrest uit 1992 met MPU4 in het Vantage kabinet. De First Class heeft 3 benedenrollen en 4 bovenrollen.

Spelbeschrijving First Class:

Parkeermeter:
In de parkeermeter kun je je winsten parkeren om dan later met meer credits het bovenspel te spelen. Je kunt maximaal 99 winsten parkeren tot maximaal 1000 credits. Wil je het bovenspel spelen met gebruik van parkeer meter dan pakt die uit parkeer meter maar 1 pot. En dat is maar goed ook want de maximale winst in Supermeter is 200 credits. Het fijne van de parkeermeter is wel dat als je veel potten hebt je heel lang het bovenspel kan spelen.

Fruitladder:
Met de knop “Kies Fruitladder” kun je een fruitladder kiezen, nummer 3 is de makkelijkste en 1 de moeilijkste. Je wordt pas beloont als fruitladder minimaal op 4 credits staat. Je kunt dan knop “Neem Fruitladder” gebruiken maar je kan ook gokken dat je meer symbolen krijgt voor hogere winsten. Bij een prijs in benedenspel dooft de fruitladder.

Bovenspel:
In het bovenspel kun je spelen met x4, x8 of x16 credits. Bij x4 speel je alleen met de eerste 3 rollen kris kras. Bij x8 speel je op 4 rollen kris kras, met prijzen op rol 1, 2 en 3 of rol 2, 3 en 4. Bij x16 speel je net als x 8 maar dan ook extra op rol 1, 3 en 4, rol 1, 2 en 4.

De Supermeter gaat tot 200 credits!

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 18/05/1992
Merkteken volgnummer 0446
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter