Force 8

De Force 8 is een 3-roller gokkast van delta uit 1989 gebaseerd op het MPS-systeem. De FORCE 8 heeft de mogelijkheid van 8 winlijnen. Wij hebben de manual.

De FORCE 8 heeft een zgn. NAAM FEATURE welke d.m.v. pijlen op de 1e winlijn oploopt. De FORCE 8 heeft een ‘FEATURE’ ladder, waarin de speler na een complete verlichte naam, kans op een feature heeft. De FORCE 8 is uitgevoerd in een nieuw ontworpen DELTA CABINET.

HET SPEL……

Elk spel (25 cent) wordt gespeeld op de eerste winlijn. Op de bovenruit is het te winnen winplan verlicht. Bij een spel op ALLEEN de le winlijn, kan men PUNTEN of EXTRA’s winnen. Zodra er extra’s op de EXTRA-display staan, wordt voor elke extra een extralijn in het volgende spel gegeven (2…8)

PUNTEN

PUNTEN kunnen via een GOKLADDER (groen) gegokt worden tot een maximum van 200 punten per spel. De gokladder loopt van 2, 4, 10, 20, 40, 100 tot 200 punten. De winkansen zijn d.m.v. groene en rode vlakjes aangegeven (neutraal).

PUNTEN worden na het drukken op de INNEN-knop op de GEWONNEN PUNTEN display gezet.

PUNTEN van de PUNTEN- en GEWONNEN-PUNTEN display worden dm.v, de UITBETAAL-knop, in GULDENS, RIJKSDAALDERS en/of 5GULDENS via slides uitbetaald.

PUNTEN welke niet in GULDENS, RIJKSDAALDERS en/of 5GULDENS uitbetaald kunnen worden, moeten door de speler opgespeeld worden (max. 3)

PUNTEN van de GEWONNEN-PUNTEN DISPLAY kunnen d.m.v. de GEWONNEN PUNTEN knop op de PUNTEN-DISPLAY gezet worden. PUNTEN welke maximaal met de EXTRA’s gewonnen kunnen worden, worden indien onder de 200, op de GEWONNEN PUNTEN-display voor de aanvang van het volgende spel knipperend afgedrukt. Om beurten laat deze display de GEWONNEN-PUNTEN en MAXIMAAL TE WINNEN MET EXTRA’s zien.

PUNTEN welke op de GEWONNEN-PUNTEN display staan, worden indien de PUNTEN-display op nul staat d.m.v. geluid en een knipperende GEWONNEN PUNTEN-knop ter herinnering aan de speler duidelijk gemaakt.

EXTRA’S

EXTRA’s worden gewonnen bij een combinatie van 2 gelijke symbolen op de eerste winlijn, of in de ‘FEATURE-LADDER’ bij een spel op alleen 1 winlijn.

EXTRA’s kunnen NIET IN PUNTEN OMGEZET WORDEN
EXTRA’s worden d.m.v. de INNEN-knop op de EXTRA DISPLAY gezet.

EXTRA’s geven automatisch EXTRALIJN(EN) in VOLGENDE spel(en) (max 7).

EXTRA’s kunnen in een GOKLADDER (blauw) gegokt worden. De GOKLADDER loopt van 4, 8, 16, 32 tot 64 extra’s. De winkansen zijn 50%

EXTRA’s kunnen NIET gewonnen worden in een spel met meerdere lijnen (ook niet via de featureladder).

EXTRA’s gewonnen in een spel, kunnen via de extralijnen maximaal 200 punten opleveren.

EXTRA’s op de EXTRA-display vervallen als de maximale win met extra’s (200 punten) is bereikt. De tekst ‘MAXIMALE WIN!! RESTERENDE EXTRA’S VERVALLEN’ gaat op de bovenruit knipperen.

De FORCE 8 heeft op de bovenruit voor elke winlijn een winplan. De winplannen welke in het volgende spel te winnen zijn worden verlicht. De 1e winlijn heeft 2 winplannen, 1 voor een spel met alleen de eerste winlijn en 1 voor een spel met extralijnen.

GOKKEN

Het gokken van PUNTEN kan bij meerdere winlijnen PER LIJN op de GOK LADDER (groen) gebeuren, MITS GOKKEN MOGELIJK JA is. Voor elke gok mogelijkheid gaat ‘GOKKEN MOGELIJK JA/NEE knipperen. Bij ‘NEE’ kan er niet gegokt worden. Dit gebeurt als de totale win per spel of de totale win met extra’s het maximum heeft bereikt. De winsten per lijn worden in volgorde afgehandeld.

De totale win per spel (alle lijnen) is maximaal 200 punten.

NAAMSPEL

D.m.v. pijlen op de 1e winlijn worden ‘pijlen’ en/of letters in de naam F-O-R-C-E 8 op de bovenruit verlicht. Bij een win van punten of extra’s (alle lijnen) doven alle letters (en/of pijlen).
Is de naam > >FORCE 8 compleet verlicht, dan heeft de speler een kans, om d.m.v. het drukken op de startknop. een feature uit de ‘FEATURE-LADDER’ te winnen.

FEATURE-LADDER

De ‘FEATURE-LADDER’ heeft de volgende features (8)

1/3 TIEN GULDEN BILJET
Op de bovenruit staat een biljet van 10 gulden afgebeeld, welke is verdeeld in 3 vlakken. Per keer kan er 1 deel verlicht worden. Als het biljet compleet ver licht is krijgt men 40 PUNTEN. Eenmaal ‘aangeschoten delen blijven verlicht, totdat de prijs (compleet verlicht biljet) gewonnen is

(16 EXTRA)

EXTRA x2
Deze feature blijft verlicht, totdat er EXTRA’s gewonnen worden. Deze extra’s worden dan verdubbeld. Bijvoorbeeld: Men wint 4 extra’s, dan gaat 8 extra’s in de gokladder branden,
waarna men deze kan gokken of innen

(4 EXTRA)

6e, 7e, Be LIJN BETAALT x2
Deze feature blijft branden totdat er in 1 spel een win op de 6e en/of 7e en/of 8e winlijn is. De win wordt dan verdubbeld. Is er een win op de 6e, 7e en de 8e lijn dan worden al die drie winsten verdubbeld.

VERLOREN
10 PUNTEN
(8 EXTRA)

Daar tijdens het spelen met meerdere lijnen geen extra’s gewonnen kunnen worden, doen de features met de ‘RODE’ kaders NIET mee bij een spel met meerdere lijnen. (Dit zijn de features waarin men extra’s krijgt).

Specificaties

Datum toelating: 19/10/1989
Merkteken volgnummer 0249
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter