Free Spinner

De Free Spinner gokkast van Barcrest komt uit 2003 in het genesis kabinet. De Free Spinner heeft criss cross prijzen met mystery wins.

De Free Spinner gebruikt 3 rollen voor het basisspel. Er zijn 2 en 3-in-lijn prijzen mogelijk. Bovendien leveren 2 “Mystery” symbolen op de eerste en tweede rol kriskras een mystery win op van 2 – 100 punten. 3 “Mystery” symbolen op alle rollen kriskras leveren een mystery win op van 4 – 200 punten. Gewonnen punten kunnen worden geïnd of gespaard in één van de 99 “Meters”. Via de “KIES INZET”-knop kan de speler kiezen uit “Rolspel”, “1-0 SPEL”, of – bij voldoende punten in de “METERS” – de vervolgspelen x5, x10 en x20, die op de bovenste 3 rollen gespeeld worden.

Het speciale FREESPIN-FEATURE kan actief worden bij het vervolgspel x10 en x20. Indien criss cross 3 freespin symbolen in zicht zijn, start het gratis feature. Bij iedere druk op de START-knop
draaien de rollen en elke win wordt in de FREESPIN-meter gezet. Indien weer 3 freespin symbolen criss cross in zicht zijn, stopt het freespin feature en worden de eventueel gewonnen punten naar de SUPERMETER gezet. De maximale win in het freespin feature is 1000 punten, indien minimaal 5 meters actief zijn (elke meter is maximaal 200 punten).

Indien de NEEM MYSTERY FREESPIN knop gaat branden, heeft de speler de mogelijkheid om een mystery waarde te krijgen uit het freespin feature, voordat het feature eventueel wordt beëindigd door 3 freespin symbolen. Indien de speler hiervoor kiest, wordt het freespin feature beëindigd en worden de punten overgezet naar de Supermeter.

Specificaties

Datum toelating: 28/07/2003
Merkteken volgnummer 0608
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter