Fruit Fest

De Fruit Fest gokkast is er zowel in Casino Look (CL TS0822) als in Slanttop Versie (STV TS0821). Fruit Fest kabinet is alleen uitbracht voor gokhallen en niet in horeca. Lees onze spelbeschrijving hieronder.

Basisspel
Fruit Fest wordt gespeeld op 10 winlijnen; iedere horizontale en diagonale lijn telt mee. 3 of 4 gelijke symbolen op een lijn geeft prijs. Hierbij hoeven de symbolen niet aaneengesloten te zijn.
Er is ook een 0/20 spel aanwezig om snel punten over te zetten zodat op hogere inzetten gespeeld kan worden. Het spel kan gespeeld worden op inzet 1, 2, 5, 10 of 20 cent per winlijn. De prijzen in het winplan worden vermenigvuldigd met het aantal cent per winlijn waarop gespeeld wordt. Een prijs van ‘1000x’ op inzet 20 cent per winlijn levert dus 1000 x 20 cent = 20000 cent = €200,- op.

Fruit Party Feature
Als er 3 of 4 Fruit Party symbolen op een winlijn vallen, wordt het Fruit Party Featurespel gestart. Tijdens dit spel betaalt de speler geen inzet. 3 Fruit Party symbolen geven recht op 5 spelronden, 4 Fruit Party symbolen geven 12 spelronden. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het spelen van het featurespel extra spelronden bij te winnen als er weer 3 of 4 Fruit Party symbolen op een lijn vallen.

Tijdens het Fruit Party Featurespel verdwijnen winnende symbolen en vallen de overgebleven symbolen naar beneden. Hierdoor kunnen kettingreacties ontstaan waardoor er in een spelronde meerdere prijzen in serie gewonnen kunnen worden.

Bonus games
Op hogere inzetten is het mogelijk dat prijzen deels worden vervangen door bonusgames. Tijdens de Bonusgames wordt het door middel van een extra gamble-spel mogelijk om hogere prijzen te winnen.
Het spelen van een Bonusgame kost geen inzet.

Specificaties

Datum toelating: 29/01/2010
Merkteken volgnummer 0822
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Fruit Fest”

  1. Kim schreef:

    Goedenavond, hebben jullie een handleiding van de Wereld fruit fest? Zou super zijn. Mvgr. Kim post

Laat een reactie achter