Fruit Jokers

De Fruit Jokers is een gokkast van Cretus in het V12 kabinet met Pluto 5 techniek. De manual van de Fruit Jokers is in ons bezit. Voor info ga naar contact onderaan deze pagina.

Kies Spel/ Kies Inzet
Met de “Kies Spel” knop kan de speler een spel selecteren:
– Basis rollen spel, Inzet 1, 1 winlijn
– Basis 0/1 spel, Inzet 1
– Inzetspel (indien voldoende punten in de Spaarbank aanwezig). Inzet wordt geselecteerd door “Kies Inzet”

Door middel van de “Kies Inzet” knop kan de speler de inzet voor het Inzetspel selecteren:
– Inzetspel op inzet 5, 5 winlijnen
– Inzetspel op inzet 10, 5 winlijnen, Jokers wild

Basis rollen spel
Een basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen, I winlijn, met mogelijkheid tot vasthouden. De inzet wordt gedaan vanaf de puntenmeter.
Prijzen worden toegekend voor combinaties van 2, of 3 gelijke symbolen op de middelste winlijn. Een mysterie prijs wordt gegeven bij 3 gelijke Joker symbolen in zicht. 3 kaartsymbolen in zicht geeft een winspin van de rollen.
Alle basis rollen prijzen kunnen worden uitbetaald, worden gegokt in een neutrale ladder-gamble, of naar de Spaarbank worden gezet. Een gamble win van 200 zal automatisch worden uitbetaald. Boven 80 punten is gamble van het “geen verlies” type.

Basis 0/1 spel

Een basis 0/1 spel bestaat uit een gamble met een 99,99% kans op een win van 1. De prijs wordt direct naar de Spaarbank gezet.

Inzet spel (Inzet 5 en 10)

Het inzetspel wordt gespeeld op 3 rollen. Op inzet 5 zijn 5 winlijnen actief, op inzet 10 zijn 5 winlijnen actief en geldt de Joker voor elk symbool. Prijzen worden toegekend voor combinaties van 3 gelijke symbolen op één van de 5 winlijnen. Alle prijzen worden naar de Spaarbank gezet. Indien er onvoldoende punten in de Spaarbank aanwezig zijn, zal automatisch het laatst gespeelde basisspel worden gespeeld. Elk inzetspel wordt voorafgegaan door een snel 0/1 spel. Als de Spaarbank groter is dan 200 dan wordt de waarde boven 199 automatisch uitbetaald.

Win Run

Indien tijdens het inzetspel 3 gelijke harten symbolen in zicht verschijnen wordt het Win Run spel geactiveerd. Speler kan een reeks wins krijgen met de verlichte symbolen in Winrun tot het paneel “Stop” wordt geraakt. Rollen draaien naar een win met geraakte symbool en de win wordt op het win display verzameld. Symbolen in WinRun worden in volgorde verlicht bij combinaties van 3 van desbetreffende symbool in zicht.

Win Gamble

Indien tijdens het inzetspel 3 gelijke Schoppen symbolen in zicht verschijnen wordt het Win Gamble spel geactiveerd. Speler kan een reeks wins krijgen met de verlichte symbolen in Wingamble. Er wordt een gok op 50-50 basis aan de speler aangeboden voor een win met elk verlicht symbool. Rollen draaien naar een win met geraakte symbool en de win wordt op het win display verzameld. Symbolen in Win Gamble worden in volgorde verlicht bij combinaties van 3 van desbetreffende symbool in zicht.

Max 200 punten per pot

De Spaarbank geeft het totaal aan van de gespaarde wins (potten). Op het 16 digit dot matrix display wordt de hoogste pot weergegeven. Als een pot de maximale prijs van 200 bereikt zal deze worden uitbetaald waarna volgt een wachttijd van 15 seconden volgt.

Speel informatie en speel limiet

De speel limiet wordt automatisch ingesteld op de waarde van de inworp. Een hogere of lagere limiet kan met de knop “Info – Limiet” worden ingesteld (tussen €10,- en €40,-). Bij het bereiken van de limiet dient een nieuwe limiet te worden ingesteld om verder te kunnen spelen. Het speel informatie systeem geeft de ingestelde limiet, het totaal gewonnen of verloren bedrag en de gespeelde tijd weer.

Winst Nemen

De speler kan met de “Uitbetalen” knop (een deel van) de Spaarbank opnemen en deze laten uitbetalen. Indien de Spaarbank leeg is wordt met de “Uitbetalen” knop de punten meter uitbetaald.

Specificaties

Datum toelating: 31/05/2006
Merkteken volgnummer 0688
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

1 Reactie op “Fruit Jokers”

  1. pietpaal schreef:

    Enig idee iemand of deze topper is te emuleren voor de MFME emulator?

    Of heeft iemand hier de rom voor?

Laat een reactie achter