Fruitlines

De Fruitlines gokkast van Bellfruit is een best wel hele leuke gokkast die niet zo bekend is. De Fruitlines heeft een hoger lager spel en een super hold feature. De kast kwam op de nederlandse markt in een 85 (TK0171) en in een 88 (TK0170) kabinet. Verder kent het spel een fruitladder, nudges, fruit matrix, roulette gamble en een supernudge. Kortom een te gekke kast.
Orginele manual in ons bezit!

SPELBESCHRIJVING FRUITLINES

De FRUITLINES is een machine met 5 rollen; vier daarvan bevatten fruitsymbolen en cijfers (incl. vraagteken), op de vijfde rol staan enkel fruitsymbolen voor het feature spel op positie 6 en 7 van de cijferladder.

A. CIJFERLADDER

De cijfers op de 4 rollen worden na elk spel opgeteld en het resultaat wordt zichtbaar gemaakt in de cijferladder. Bij de posities in deze ladder behoren de volgende features:

Positie 1, 2 en 3: –

Positie 4: SCHUDDEN :
• De 4 rollen draaien in een willekeurige richting en eventuele cijfers zorgen voor een hogere positie in de cijferladder.

Positie 5: ROLLEN naar MATRIX :
• Het Matrix- Aktief paneel gaat branden en vanaf dat moment worden de symbolen op de 4 rollen overgenomen in de matrix (positie gebonden). Elke volle lijn (horizontaal en verticaal) geeft een prijs waardering volgens de prijstabel. Het Aktief-paneel gaat uit bij elke gewonnen prijs.

Positie 6: HOGER LAGER voor MATRIX :
• In de vertikale fruitladder wordt een symbool verlicht en dit symbool wordt overgebracht naar de matrix. Vervolgens moet de speler kiezen voor hoger of lager, waarbij hij kiest voor het volgende symbool. Na zijn keuze stopt de 5de rol en bij een goede gok wordt ook het nieuwe symbool in de Matrix verlicht. Het hoger-lager spel stopt na een foutieve gok en bij het voltooien van de Matrix.

Positie 7 : HOGER-LAGER met GELIJK IS GOED :
• Als positie 6, alleen geldt een gelijk symbool bij het hoger-lager als een juiste gok.

Positie 8 : SUPER FRUIT :
• Het Super Fruit-paneel gaat branden. Bij het hoger-lager spel op positie 6 en 7 kan de Super Fruit worden ingezet, waarbij de volgende gok altijd goed is.

Positie 9: VERHOOG PRIJS-TABEL :
• Positie 9 betekent een verhoging van de prijs voor horizontale en verticale lijnen in de Matrix volgens de Tabel.
De Tabel gaat terug naar de laagste waarde:
– bij Matrix -collect
– als een prijs van 40 punten of meer wordt uitbetaald op het display.

Positie 10: ZILVER WIN :
• Elke keer dat de speler op positie 10 komt, wordt een volgende pijl in de Zilver Win- ladder aangemaakt. Alle pijlen draaien rond en stoppen. Indien dan het zilver win paneel verlicht is, krijgt de speler een aantal stappen voor de feature rol en worden alle pijlen uitgemaakt. Is dit niet het geval dan blijven alle pijlen verlicht tot het volgende Zilver Win- spel.

Positie 11: GOUDEN WIN :
• Als positie 10, het minimum aantal stappen is echter hoger.
Positie 12: JACKPOT :
• De speler krijgt 200 punten.

B. GAMBLE
Elke prijs van 2 punten wordt verplicht dubbel of niets gegokt. Iedere andere prijs (tot 133 punten) kan de speler meteen la ten uitbetalen of gokken.

Dit gokken gebeurt op de volgende manier:

Zodra er een prijs gewonnen is, dan verschijnt de grootte van deze prijs op het display. Vervolgens stapt de gamble-ladder, hierbij aangevend, hoeveel maal de prijs bij een gewonnen gamble zal zijn. De speler kan zelf bepalen of hij zijn prijs bij het gokken wil verdubbelen, verdrievoudigen etc. Hierbij is het natuurlijk wel zo, dat hoe hoger de uiteindelijke prijs is, des te kleiner de kans is op deze hogere inzet.
(voorbeeld: stel de speler wint een prijs van 10 punten. Als hij de gamble stopt op “x 1.5″, dan is de kans dat hij wint 8:12 omdat er 8 van de 12 segmenten GEEL zijn; stopt hij de gamble op “x 12”, dan is de winstkans 1:12 omdat er slechts 1 BFM-symbool in de gamble cirkel zit).
Na een gewonnen gamble verschijnt de nieuwe prijs op het display en deze kan weer opnieuw worden ingezet. Zou een prijs via de gamble hoger worden dan 200 punten, dan vervalt deze gamble-mogelijkheid automatisch.

Specificaties

Datum toelating: 19/08/1988
Merkteken volgnummer 0170
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter