Fruitman Elam

De gokkast Fruitman van Elam is een fruitmachine uit 2003. Deze Fruitman zit in het V12 kabinet met pluto 5 techniek. De muntproever is een Cashflow 126 en de kast heeft 2 azkoyen hoppers.

Spelselectie
Middels de “Kies spel”-knop kunnen de volgende spelmogelijkheden worden geselecteerd:
1) Basisrollen inzet 1.
2) 1/0 spel, clubspel inzet 5.
3) 1/0 spel, clubspel inzet 10.

Basisspellen
Het basisrollenspel betaat uit drie rollen waarbij prijzen worden gegeven voor twee of drie gelijke symbolen op de winlijn en voor een kers op rol 1. Mysteryprijzen van 5-200 worden gewonnen voor 3 gelijke specialsymbolen op rol 1, 2 en 3 in zicht. De gewonnen prijzen uit het basisspel worden automatisch in de clubmeter gezet.

1/0 spel
Het “1/0” basisspel, met 99,99% kans op 1, wordt voorafgaand aan ieder clubspel gespeeld. De prijs van het 1/0 spel wordt automatisch in de clubmeter gezet.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op 3 rollen. Indien er in de clubmeter voldoende punten staan kan er een clubspel gestart worden. De inzet per clubspel is 5 of 10 punten. Prijzen worden gegeven voor kriskras combinaties van 3 gelijke symbolen.

Fruitman feature
Het Fruitman feature wordt gestart door de volgende kriskras combinaties:
– Inzet 5: drie rode of drie blauwe special-symbolen in zicht.
– Inzet 10: drie willekeurige special-symbolen in zicht.
Het feature is opgebouwd uit 3 ringen waarin de volgende panelen aanwezig zijn:
– Symbool
Wordt dit vak verlicht dan wordt het betreffende symbool aangemaakt in de prijstabel. Indien een prijscombinatie geheel verlicht wordt (of reeds is) dan wordt de bijbehorende prijs bijgeteld in de prijsmeter.
– Stop
Komt men op dit vak dan stopt het feature en wordt de inhoud van de prijsmeter bij de clubmeter geteld. Indien de prijs nul is, wordt er een “troostprijs” gegeven van 10 punten.
– Pijl
Wordt dit vak verlicht dan stapt men een ring naar binnen. De minimale prijs van het feature is 10 punten.

Specificaties

Datum toelating: 17/10/2003
Merkteken volgnummer 0612
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter