Full House

De Full House is een gokkast van JPM uit 1981. Toen waren er nog bonus punten. JPM was destijds wel marktleider met vele verschillende machines. De kast kon ook niet uitbetalen en werkte met een afdruk knop aan de achterzijde. De horeca ondernemer kon de credits checken en uitkeren aan de klant, waarna middels de afdruk knop de score weer op nul werd gezet.

BESCHRIJVING VAN HET ‘FULL HOUSE’ SPEL

Dit is een machine met vier rollen met hold knoppen, kop-munt en maximaal 20 bonuspunten.

Wanneer een volledige lijn van kaarten oplicht, d.w.z. AAS, KONING, KONINGIN en BOER, dan kan de speler deze prijs innen en 2 bonuspunten krijgen
en als de overeenkomstige joker ook oplicht, dan zal het aantal bonuspunten tot 4 worden verdubbeld. De jokerlampen zullen aangaan tegelijkertijd dat het jokersycbool op de uitkeerlijn verschijnt.
Wanneer alle kaarten en Jokers oplichten, zal de machine 20 bonuspunten uitkeren.

Wanneer bonuspunten worden aangegeven en op de startknop wordt gedrukt, met ÊÊn van de jokersymbolen zichtbaar, zal de machine 20 credits geven en het totaal van de bonuspunten met 1 verminderen.
Als de som van de getallen op de rollen 5 of 20 is, zal de machine 1 extra ‘hold’ geven die verlicht zal blijven totdat hij wordt gebruikt. Er is een maximum van 5 extra holds.
Als de som van de getallen op de rollen 10 of 15 is zal de machine 1 of 2 letters van de Full House titel aktiveren en als alle letters worden verlicht,
zal de machine 5 bonuspunten uitkeren. Dit valt weg wanneer een inning wordt behaald.

Specificaties

Datum toelating:
Merkteken volgnummer
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

6 Reacties op “Full House”

 1. Marco schreef:

  Wat is er mis met de rollenset? Ze staan niet in lijn terwijl de kast aanstaat. 😉

 2. Touch Down schreef:

  Dat wordt finetunen! 😉 Mijn JPM uit 1994 stonden de symbolen ook niet mooi in lijn toen ik hem kocht, maar een paar uur “pielen” met de stelschroef + opto-tab en het is weer mooi strak 😉

  • Marco schreef:

   Ja dat had ik ook met mijn Club2000se. Kwestie van de motor bijstellen haha. Je ziet het vaak bij anderen en dan vraag je je af hoe ze dat voor elkaar krijgen. Het gaat echt niet vanzelf.

 3. scooby schreef:

  ik hebnog een memoryboard liggen met eproms” FH”
  Zal wel van deze kast zijn

 4. Peter schreef:

  Kan ik een beschrijving en technisch schema krijgen van een JPM Full House 1982 ?

 5. Berry schreef:

  Hallo, ik heb een jpm full house gokkast hoe zet ik deze op vrij spelen ? En is hier ook een beschrijving van ?

Laat een reactie achter