Gauntlet

De Gauntlet gokkast is een fruitautomaat van JPM uit 1996. Het gaat over american football, oftewel rugby. De manual van de Gauntlet hebben wij in ons bezit!

Spelbeschrijving van de Gauntlet

Basisspel.
Onderste 3 rollen, inzet F1 0.25, wins gaan altijd naar gamble, hold mogelijk, autohold door machine.

Gamble

Kop/munt gamble, dubbel of niets. (maximum 100 punten inzet). Boven de 100 punten wordt de gamble een zogenaamde ‘no lose’ gamble. Wins van 200 worden automatisch genomen en bij credits geteld. Wins van 4 en hoger kunnen d.m.v. de knop ‘HERSTEL/NEMEN WIN’ door de speler genomen worden. Wins van 2, 4, 8, 16, 32 en 64 kunnen in de spaarbank gezet worden d.m.v. de knop ‘START/SPAREN’.

Indien de betreffende rij in de spaarbank al vol is, kan de win uit de spaarbank en de win op het windisplay samengevoegd worden tot één win van de dubbele waarde d.m.v. de knop ‘START/SPAREN’.
Wins van 8 en meer kunnen direkt naar het bovenspel gezet worden d.m.v. de knop ‘NAAR MULTIWIN’. Indien op dat moment in de spaarbank een of meerdere wins van dezelfde waarde aanwezig zijn, kunnen ook deze d.m.v. de knop ‘NAAR MULTIWIN’ naar het bovenspel gezet worden, dit tot een maximum van 5 wins.

Spaarbank
Wins in de spaarbank kunnen, behalve via de gamble, ook bij het begin van een basisspel naar het bovenspel gezet worden.
Met de knop ‘KIES WIN’ wordt een rij geselekteerd, d.m.v. de knop ‘NAAR MULTIWIN’ kunnen 1 tot 5 wins naar het bovenspel gezet worden.

Bovenspel
Bovenste 3 rollen. Alle wins gelden criss-cross. De speler kan kiezen tussen stake 8 en stake 16. Bij stake 16 gelden gelden de GAUNTLET symbolen ‘Wild’ op rol1, rol2 en rol3.
Bij stake 8 geldt alleen het GAUNTLET symbool op rol2 ‘Wild’. Afhankelijk van het aantal ingezette wins bedraagt de maximum win 200, 400, 600, 800 of 1000 punten.
Wins kunnen altijd d.m.v. de knop ‘NEMEN MULTIWIN’ genomen worden. Als de maximale win bereikt is, of als er minder dan 8 punten over zijn, gebeurt dit nemen automatisch.
Genomen wins van minder dan 200 worden teruggezet in de gamble, hogere wins worden meteen bij de credits geteld.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 24/06/1996
Merkteken volgnummer 0736
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

2 Reacties op “Gauntlet”

  1. Dieter Costermans schreef:

    Beste, ik zit hier met een gokkast van jpm 2000 breakout en ze geeft foutmelding reel 74 opto 4. Kunnen jullie mij hier verder mee helpen of een handleiding opzoeken

    Mvg Dieter

  2. Patrick schreef:

    Deze kast zoek ik al jaren. Weet u iemand die em heeft? Of iemand die deze te koop heeft? Graag zou ik deze kast willen hebben. Wie wat weet, kan even contact met me opnemen via mijn YouTube kanaal, de site naam met \snowwie88 er achter en daar kan wel een prive bericht gestuurd worden.

Laat een reactie achter