Gladiator

De Gladiator is een gokkast van Maygay met Epoch techniek. De Gladiator komt uit 2003 en werd verhandeld in Nederland door Elstar (onderdeel van Elam).

Spelselectie
Middels de “Kies Inzet”- knop kunnen de volgende spelmogelijkheden worden geselecteerd:
1) Basisrollenspel
2) Clubspel: inzet 5.
3) Clubspel: inzet 10.

Basisspel
Het basisrollenspel wordt op de onderste drie rollen gespeeld. Prijzen worden gegeven voor combinaties op winlijn. Alle gewonnen prijzen in het basisspel worden automatisch naar de clubmeter overgezet. Een prijs van 200 wordt direct uitbetaald.

Mysteryprijs
De mystery prijs wordt gegeven bij kriskrascombinaties van twee of drie mystery symbolen.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste drie rollen, waarbij altijd vijf winlijnen actief zijn. Prijzen worden gegeven volgens het winplan van het clubspel.
Hoger/lager-spel. Het hoger /lager-spel wordt op inzet 10 gestart door een kriskras combinatie van de schildsymbolen. Op inzet 5 wordt het hoger/ lager-spel gestart door een combinatie van drie schildsymbolen op een van de vijf winlijnen. Tijdens het hoger/ lager-spel moet de speler proberen een winnende combinaties te maken. De speler doet dit door steeds een rol te kiezen en op die rol hoger of lager te gokken. Prijzen worden gegeven voor winnende combinaties volgens het winplan.

Specificaties

Datum toelating: 28/01/2003
Merkteken volgnummer 0586
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter