Gold Bar

De Gold Bar is een gokkast van Bellfruit voor zowel horeca (TH7689) als gokhal (TS7690). De Goldbar is op de markt sinds juli 2013. Deze speelautomaat heeft in de speelhal uitvoering een Jackpot van 50 Bonus Games (BG). Per BG kan 100 punten worden gewonnen. Soms is de uitslag 0 of 3 extra BG’s. In de praktijk win je altijd een totaal die rondom de gewonnen prijs ligt. Een hoge Jackpot van deze orde zie je niet vaak bij deze automaten! Techniek: Scorpion 6 in het MKII Eclipse kabinet van Bell-Fruit Games. Ontworpen en geimporteerd door Eurocoin.

Spelbeschrijving:

Het rollenbasisspel wordt gespeeld op 5 rollen met 9 winlijnen. 3, 4 Of 5 gelijke symbolen aaneengesloten vanaf de linkse rol winnen volgens het INZET 1 winplan. Een WILD op de middelste rol geeft kans op 3 WILD’s op die rol. WILD’s tellen voor ieder ander symbool, behalve MIX-bars.

Clubspel:
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn. 3, 4 Of 5 gelijke symbolen aaneengesloten vanaf de linkse rol winnen volgens het winplan. Een WILD op de middelste rol geeft kans op 3 WILD’s op die rol. WILD’s tellen voor ieder ander symbool, behalve MIX-bars. Gewonnen punten worden in de Clubmeter bijgeteld.

Bonus Games:
Bonusgame(s) kunnen worden gewonnen via clubspellen. De Bonusgame display toont het aantal resterende Bonusgames. Een lampje in de cirkel draait en stopt; 100 wordt bij de clubmeter geteld.
0 verliest het BonusGame.
+3BG wint 3 extra BonusGames.

Specificaties

Datum toelating: 16/07/2013
Merkteken volgnummer 7689
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter