Gold Exchange

De gokkast Gold Exchange is een fruitautomaat uit 1989 van Ace Coin, destijds aan de Buislaan 2/6 in Rotterdam. De Gold Exchange werd verhandeld door Huib de Waal, destijds uit Opmeer. De manual is in ons bezit! Er is een versie 1 (TK0217) en een versie II (TK0241).

SPELBESCHRIJVING

Naast de bekende fruit-symbolen bevatten de rollen tevens nummers, varierend van 1 tot en met 7. Deze nummers verlichten, in volgorde, dezelfde nummers in de “feature”-ladder. Zodra de nummers 1 tot en met 7 verlicht zijn, krijgt men de volgende spelmogelijkheden. :

1. CASH TRAIL: De speler krijgt een “random” prijs in de gok-ladder.

2. CASH LINK De speler probeert een verbinding te krijgen tussen twee waarden in de gok-ladder. De hoogste waarde verbinding wordt betaald.

3. NUDGES: De speler kan d.m.v. de “gamble” tussen 1 & 7 nudges verkrijgen.

4. F 5,- RUN : De speler probeert een van fl 5,- muntstukken te stoppen. Na elke succesvolle poging volgt een volgende kans.

5) F 10,- RUN: De speler probeert op twee fl 5,- muntstukken te stoppen. Na elke succesvolle poging volgt een volgende kans.

6) F 50,-: : “Jackpot”

Zodra men in de “feature”-ladder bij de spelmogelijkheden is gearriveerd, is steeds de hoog/laag-gok mogelijk. Hierdoor kan men opklimmen in de “feature”-ladder. De f 50,-“jackpot” is op dat moment dus altijd bereikbaar.

At random kan de “feature”-win omgezet worden in een bonusmeter kans. Door rol 3 te spinnen kan men een aantal stappen omhoog of omlaag in de bonusmeter-ladder. Als de ladder geheel vol is, krijgt men de waarde uit de bonusmeter uitgekeerd. Deze bonusmeter waarde wordt tijdens de hoog/laag “gambles” op de “feature”-ladder” verhoogd.

Specificaties

Datum toelating: 19/05/1989
Merkteken volgnummer 0217
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter