Golden Arrow

De Golden Arrow is een gokkast van Barcrest uit 2006 speciaal voor de gokhal met TS nummer 0723 en is in 2007 nogmaals uitgebracht met TS nummer 0767. Geen idee wat het verschil is, wellicht weten jullie het.

Spelbeschrijving:
Spelkeuze
Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit
– Basis “ROL SPEL”
– Basis “1/0 SPEL” of bij voldoende punten, de
– Vervolgspelen x5 en x10 en X20

Basisspellen
De Golden Arrow gebruikt drie rollen voor het basisspel en er zijn alleen maar 3-in-lijn-prijzen mogelijk (bij sommige combinaties geldt het “BAR”-symbool voor elk symbool). Bovendien leveren 3 “STER”-symbolen kriskras in zicht 20 punten op. Daarnaast is het bekende 0/1-spel mogelijk.
Gewonnen punten kunnen worden gegokt, geïnd of gespaard (in één van de 10 “METERS”).

Vervolgspel
De Golden Arrow gebruikt in het vervolgspel 10 meters en één “TOTAAL”-meter. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten ingezet worden. Een gewonnen prijs wordt, evenredig aan de inzet, over de “METERS” verdeeld. Indien een meter de 200-puntengrens bereikt, wordt deze meter automatisch geïnd. Indien de “TOTAAL”-meter de 1000-puntengrens bereikt, worden één of meerdere meters geïnd totdat de “TOTAAL”-meter minder dan 1000 punten bevat.

Bij:
– Inzet 5 zijn 5 winlijnen actief.
– Inzet 10 zijn 10 winlijnen actief én kans op 3x (JACKPOT) = 200.
– Inzet 20, als inzet 10 én het pijlenspel actief.

Pijlenspel
Indien één of meerdere pijlen (max. 4) op de gestopte rollen zichtbaar zijn, worden deze, indien mogelijk, gebruikt om een wincombinatie te maken of te verbeteren. Per pijl wordt de rol in de richting van deze pijl één symboolpositie verplaatst.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 03/05/2006
Merkteken volgnummer 0723
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter