Golden Crown

De gokkast Golden Crown van Barcrest is er in 2 uitvoeringen, de Slanttop (TS0668) en Genesis XL Video kabinet (TH0652).

Spelbeschrijving:
Basisspel

Golden Crown is een videomachine, met 1-20 winlijnen en het bekende 1/0-spel. De gewonnen punten van het basis- en 1/0-spel kunnen direct overgezet worden naar de SUPER/TOTAAL-meter om bij voldoende punten en meters meerdere winlijnen te selecteren.

Vervolgspel
De speler kan, indien er genoeg punten in de SUPER/TOTAAL-meter staan, kiezen voor maximaal 20 winlijnen. Deze winlijnen staan in het HELP-scherm.

Golden Crown heeft bovendien twee mystery-prijzen: Ridder Mystery en Kroon Mystery
– Elke 3 symbolen 2-6 credits
– Elke 4 symbolen 4-12 credits
– Elke 5 symbolen 5-15 credits

Beide mystery’s worden vermenigvuldigd met de INZET.

Het WILD-symbool is opgebouwd uit zes gebruikte juwelen. Indien twee dezelfde juwelen en een WILD-symbool op een winlijn staan, wordt dit WILD-symbool gecombineerd met de twee juwelen en wordt de bijbehorende prijs gegeven.

Golden Crown gebruikt in het vervolgspel 99 meters en één SUPER/TOTAAL-meter. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Indien een meter de 200-puntengrens bereikt, wordt deze automatische geïnd. Indien de SUPER/TOTAAL-meter de 1000-puntengrens overschrijdt, zullen één of meerdere meters automatisch worden geïnd.

Specificaties

Datum toelating: 18/06/2004
Merkteken volgnummer 0668
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter