Golden Game

De gokkast GOLDEN GAME van JPM is uit 1987 en de orginele handleiding is in ons bezit.

SPELBESCHRIJVING

Golden Game is een nieuwe machine voor de Nederlandse markt, ontworpen naar de nieuw geldende bepalingen. De machine heeft verbrede rollen en een nieuwe “casino-look” kabinet. Het spel in de machines wordt opgebouwd door de letters GOLD, Nudge en Super Hold, gedrukt over de conventionele symbolen.

LETTER G “MELONS”

Elke letter G op de winlijn verhoogt de win voor drie en vier in lijn meloenen. Bij verkregen win wordt steeds een “gamble” aangeboden.

LETTER O ” NUDGE

De eerste letter O op de winlijn verlicht het paneel “vult nudge pot” waardoor nudge-symbolen op de winlijn overgenomen worden in de spaarpot. Nudges kunnen worden benut indien het woord “nudge” volledig verlicht is. Een volgende O op de winlijn verlicht het paneel “verlicht volgende letter” waardoor de naam “nudge” wordt verlicht bij nudge-symbool op de winlijn.

LETTER L GOLDEN 7 SPEL

Met L op de winlijn verlichten de Golden 7 panelen, welke de naar Golden Game opbouwt respectievelijk met Golden 7’s op, onder en boven de winlijn. Indien de naam volledig is verlicht gaan de letters in de naam knipperen, welk door de speler moet worden gestopt voor bepaling van aantal Golden 7 spelen, waarin voor elke Golden 7 in de ruit een win wordt gegeven.
De win voor de Golden 7’s wordt bepaald door het stoppen van de 10, 20, 30, 40 en 50 puntenpanelen.

LETTER D HOLD’N WIN

Een D op de winlijn verhoogt het aantal hold kansen welke gewonnen worden bij een win verkregen op het moment dat alle letters Gold verlicht zijn.
Dit biedt de winhold – geen hold “gamble” waarbij indien winhold verlicht is een win extra kan worden vastgehouden.
De spelelementen in de machine vervallen met een kers op de winlijn bij overeenkomende rol.

SUPERHOLD

Superhold symbolen geven mogelijkheid tot vasthouden van symbolen in zicht en kan worden gebruikt voor de aangegeven rol indien normale hold beschikbaar is.

Specificaties

Datum toelating: 02/03/1987
Merkteken volgnummer 0072
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Golden Game”

  1. Ton schreef:

    Hallo. Ik heb een golden game en er branden een aantal lampjes niet , en heb ze vervangen en branden nog niet. Wat kan ik hier aan doen. Ook geen boekje erbij. Kan u mijn helpen. Mvg Ton

Laat een reactie achter