Golden Nugget

De Golden Nugget is een gokkast van Rouvoet uit 1991 en gebouwd rondom de 6802 CPU. De Golden Nugget is uitgebracht in een gemodificeerd ex 88 kabinet. Voor info over de manaul van deze kast, ga naar contact onderaan deze pagina.

SPEL BESCHRIJVING

Basisspel

Het basisspel wordt gevormd door een drie roller met hold. De uitbetaling vindt plaats op één lijn.

Vervolgspel

De speler kan zijn winpunten inzetten voor het spelen op de drie bovenste rollen, echter nu voor vier winpunten en één credit. Zolang men meer dan vier punten op de gewonnen spelen meter heeft kan men door middel van de start knop de rollen starten. De uitbetaling vindt plaats op vijf winlijnen.

Een win wordt automatisch bijgeschreven op de gewonnen spelen meter.

Alle punten boven de 200 zijn verloren.

Op elk gewenst moment kan de speler zijn punten van de gewonnen spelen meter opnemen. De maximale winst per basisspel is 200 winpunten.

Multimeter

Wanneer er een winst door het basisspel tot stand gekomen is, kan deze prijs naar de multimeter worden geschreven. Als men eerst via gewonnen spelen heeft gespeeld kan men ook altijd nog de prijs naar de multimeter schrijven. Men kan maximaal 15 prijzen op de multimeter plaatsen. Wanneer men een of meerdere multimeter secties heeft gevuld, kan het multispel gaan spelen.
Het spelen van met de multimeter kan men starten door de knop start/stop multimeter in te drukken. Vanaf dit moment zullen alle punten die op de multimeter staan beschikbaar zijn voor de speler. De speler behoeft niet elke keer als de gewonnen spelen meter op nul komt opnieuw een multimetersectie op te halen, maar er zal nu direkt van de multimeter een multimetersectie worden opgehaald dit zolang men de knop start/stop multimeter niet indrukt. Men kan dan de inzet en het spel bepalen en door de startknop kan men het spel starten.

Mocht men nu willen stoppen men een multimetersectie dan kan men door middel ´van de knop start/stop multimeter de winpunten op de gewonnenspelen meter terug zetten in de multimeter. Als er met een multimeter sectie de maximale winst wordt behaald of men besluit met deze prijs niet verder te spelen, daar de maximale win altijd 200 is, kan deze door middel van de knop naar credits, naar de credit meter worden geschreven. Mocht men beslissen het multispel te beeindigen dan kan men de knop start/stop multimeter te drukken en het multimeterspel zal nu beeindigd worden.

Specificaties

Datum toelating: 19/12/1991
Merkteken volgnummer 0422
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter