Golden Streak

De Golden Streak gokkast van JPM is een 6 rollen machine uit 2002 voor de Nederlandse markt. Bij de Golden Streak heb je de keuze uit 3 basisspellen en in het bovenspel kun je kiezen uit inzet 5 en 10. Het boven spel is ook direct toegankelijk via het 0-1 spel. Tijdens het inwerpen van geld in de machine zal de limiet meelopen tot maximaal 40 Euro. Na het opspelen van de limiet dient de speler weer een nieuwe limiet te accepteren. Gedurende het spel kan de speler door de info/limiet knop in te drukken zien wat zijn actuele limiet is, hoelang hij reeds heeft gespeeld (in minuten)
en wat hij reeds heeft gewonnen of verloren (in euro’s). Voor elk spel dient te Speler de start knop opnieuw in te drukken.
Het onderspel wordt gepeeld op de 3 onderste rollen, prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel.
Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden door de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter door de Start / Sparen knop.

Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets doormiddel van de gamble knop. Prijzen kunnen gedubbeld worden tot een maximum van 200 punten.

No lose stake 5
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies=1).
Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

No lose stake 10
Dit spel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen. Indien er geen winnende combinatie op de rollen verschijnt ontvangt de speler 1 punt in de TOTAAL WIN METER (verlies=1).
Bij voldoende punten in de Totaal Win Meter start automatisch het bovenspel.

1/0 – Stake 5
Als het 0-1 spel succesvol is heeft de speler 2 keuzes, de win kan toegevoegd worden bij de totaal win meter door op de Start/Sparen knop te drukken of de win kan automatisch
naar de 0-5 gamble gaan door de Neem Win knop (bij winst wordt deze direct uitbetaald)

Stake 5

Het inzet 5 spel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen. Alle prijzen worden op 5 winlijnen gegeven.
Er zijn 3 actieve meters nodig om het bovenspel te spelen. Het maximale aantal actieve meters is 50.
Gewonnen prijzen worden automatisch bijgeschreven naar de totaal win meter.
Indien deze boven de 200 punten komt worden de overige punten direct uitbetaald. Na de uitbetaling kan de speler gewoon Verder spelen.
Het is niet mogelijk om punten van de totaal win meter te verplaatsen naar de creditmeter.

1/0 – stake 10
Zie 1/0-stake met uitzondering van:

Golden Streak Feature

Op inzet 10 wordt er een feature actief als er 3 golden streaks criss cross worden weergegeven. De speler krijgt nu een extra spin op de bovenrollen waaruit altijd een winnende combinatie volgt.
Hierna volgt er een Golden Streak of Spin herhalingskans. Bij Golden Streak krijgt de speler weer een herhalingskans (maximum of 11 achter elkaar) en bij Spin draaien de rollen nog 1x en wordt het feature verlaten.
De gewonnen prijzen in het feature zijn cumulatief en worden bij het beeindigen van het feature bijgeschreven in de totaal win meter.

Specificaties

Datum toelating: 29/11/2002
Merkteken volgnummer 0590
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

1 Reactie op “Golden Streak”

  1. Sjimmie schreef:

    Kun je een golden streak op vrij spelen zetten ?

    Zo ja , hoe ?

Laat een reactie achter