Golden Wild

De gokkast Golden Wild is een multiplayer van Reflex Gaming. Deze Golden Wild vind je dan ook uitsluitend in de gokhallen dan wel casino’s.

Basisspel
▪ Kiest automatisch inzet van 10/20/30 of 40 punten.
▪ Kans van 99,99% op inzet(en 0,01% op 2xinzet), prijs gaat automatisch naar Clubmeter, en op de spinsmeter komen aantal spins gelijk aan de inzet.

Spinsmeter
De Spinsmeter toont het aantal resterende spins. Wordt de spinsmeter 0 dan is een nieuw basisspel verplicht. Spinsmeter is tevens spel-timer; als clubmeter 0 wordt moet er gewacht worden totdat spinsmeter 0 is voordat een nieuw basisspel gestart kan worden. Als de speler geen start drukt, telt de spinsmeter automatisch af.

Clubspel
Inzet 2,5,10,20,40 en 80 zijn mogelijk. Afhankelijk van het aantal spins EN de hoogte van de clubmeter kunnen er hogere inzetten gekozen
worden. 9-winlijnen, fruitprijzen winnen 3- 4- en 5 op lijn van links naar rechts. Op rol 3 bevindt zich een Golden X symbool, deze telt voor elk symbool(Wildcard), EN geeft een schot op
de vermenigvuldigingsladder.

Golden Wild Feature
Op de rol 3 bevindt zich een Golden Wild: de X. Deze telt voor elk symbool. Elke winlijn met een X wordt vermenigvuldigd: geeft een schot op de ladder:
Ladder: X5 – X2 – X1 – X3 – X1- X2
De speler schiet zelf zijn vermenigvuldigingsfactor

Clubmeter
Wordt de Clubmeter groter dan 10000, dan wordt, voordat een nieuwe spin start, een deel van de Clubmeter automatisch geïnd naar de puntenmeter. Met NEEM CLUBMETER kan de Clubmeter geheel of gedeeltelijk opgenomen worden.

Specificaties

Datum toelating: 31/01/2018
Merkteken volgnummer 9736
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter