Golden Winner

De Golden Winner is een gokkast van Bellfruit en Eurocoin in het MK2 kabinet. De Golden Winner is gemaakt voor de horeca met Scorpion 6 techniek.

Spelbeschrijving:
Het basisspel wordt gespeeld op 5 rollen en 5 winlijnen. 3, 4 of 5 aaneengesloten gelijke symbolen winnen op winlijnen 1 t/m 5. Drie, 4 of 5 aaneengesloten Golden Winners winnen een mystery prijs.
Een win (100 punten of minder) kan dubbel of niets gegokt worden met de KOP/MUNT knoppen.

Clubspel
Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5, 10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn. Drie, 4 of 5 aaneengesloten gelijke symbolen winnen op winlijnen 1 t/m 5. 3, 4 of 5 aaneengesloten Golden Winners in zicht start een Winstreak op deze rollen. Gewonnen punten worden in de Clubmeter bijgeteld.

Win Streak
Bij een Winstreak draaien de rollen waarop de Golden Winners zijn gewonnen één of meerdere malen naar een win. Symbolen op de niet-meedraaiende rollen kunnen meetellen voor een win. Voor een Winstreak wordt geen inzet gevraagd. Gewonnen punten worden in de Clubmeter bijgeteld. Gewonnen BonusGames worden op de BonusGame meter geteld en na afloop van de Streak gespeeld.

Clubmeter
Wordt de Clubmeter groter dan 200, dan wordt, voordat een nieuw spel start, een deel van de Clubmeter betaald tot onder 200. Met NEEM CLUBMETER kan de gehele of delen van de Clubmeter opgenomen worden.

Bonus Games
Bonusgame(s) kunnen in clubspellen gewonnen worden. De Bonusgame display toont het aantal resterende Bonusgames. Een lampje in de cirkel draait en stopt; 100 wordt bij de clubmeter geteld.
0 verliest het BonusGame. +3BG wint 3 extra BonusGames.

Specificaties

Datum toelating: 21/09/2015
Merkteken volgnummer 9506
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter