Good Times

De Good Times is een gokkast uit 1999 van Bellfruit met een onder en een bovenspel. Hieronder een uitgebreide spelbeschrijving van de Good Times.

BASISSPEL

Er kan worden gekozen voor een rollenspel of een 1/0-spel;

1. Rollenspel:
Symbolen op winlijn geven prijs. Het Driehoek-symbool geeft een mysteryprijs als dit op een positie op rol 1, 2 en 3 verschijnt. Een kers op de winlijn van rol 1 geeft 0 of 4 punten (automatische gok).

Elke prijs kan:
– worden overgebracht naar de Clubmeter.
– worden geplaatst in de winbank middels de Herstellen/Neem win-knop.

2. 1/0-spel:
Dit spel wordt geselecteerd als de “Kies spel”-knop wordt ingedrukt. Druk op Start en met een kans van 99,99% wordt een prijs van 1 gewonnen.
Deze prijs kan:
– worden geplaatst in de clubmeter
– worden aangeboden aan de automatische gok O of 4 middels de Herstellen/Neem Win-knop. Het resultaat wordt dan bij de Winbank geteld.

CLUB SPEL

Als de Clubmeter minimaal 4 punten telt, wordt het clubspel aangeboden. Toch kan worden gekozen voor een basisrollen-spel (1 x druk op Kies Spel) of een 1/0-spel (2 x druk op Kies Spel).
Het clubspel heeft een inzet van 5 punten. 4 Punten worden van de clubmeter afgetrokken en 1 punt wordt bij één van de meters geteld en er direct weer afgetrokken, omdat voorafgaand aan een clubspel een 1/0-spel moet worden gespeeld.
In het clubspel geven gelijke symbolen prijs op 5 winlijnen. De clubmeter geeft het totaal van de individuele meters weer. Elk van deze 4 meters kan maximaal 200 punten bedragen.
Als dit maximum is bereikt worden deze punten direkt bij de winbank geteld. De winbank is opneembaar middels de Van Winbank naar Puntenknop.
Als tijdens een clubspel de Start-knop wordt ingedrukt en meteen wordt losgelaten kan een eventuele prijs van 1 worden aangeboden
aan de 0/4 gok middels de Herstellen/Neem Win-knop of worden de bovenrollen gestart als opnieuw de Start-knop wordt ingedrukt.
Als tijdens een clubspel de Startknop ingedrukt blijft, wordt nadat een eventuele prijs van 1 is gewonnen direct het clubspel gespeeld.

Het maximum van de winbank is 3000 punten. Punten boven deze limiet worden automatisch naar de creditmeter gebracht. De creditmeter betaalt alle punten direct uit die boven de ingestelde kredietlimiet komen.

Als een niet uitbetaalbare meter (2, 6 of oneven) wordt opgenomen vindt een automatische, neutrale gok plaats totdat een uitbetaalbare waarde is bereikt.

Specificaties

Datum toelating: 25/03/1999
Merkteken volgnummer 0912
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

1 Reactie op “Good Times”

  1. david schreef:

    deze was met uitbetaling met kassa printbon handmatig uitbetaling… dat weet ik nog

Laat een reactie achter