Grand Prix

De gokkast Grand Prix van Bellfruit is een geweldig spel voor de formule 1 fanaat. Speel de Grand Prix fruitmachine uit 1993 in de hoogste versnelling. De manual hebben wij in ons bezit.

Spelbeschrijving (promo) van deze formule 1 kast:

Een speurtocht in de race-wereld van het amusement brengt ons bij de Grand Prix. Waar de toeschouwers ademloos, als aan het circuit gekluisterd, toekijken, zo voelt de speler zich ook verbonden met het spel. Een 200 punten machine met spel en spanning.

Ook 200 PUNTEN MACHINES KUNNEN WEER!
In het basisspel is de spanning al te voelen. Het zenuwslopende bonus feature is vrijwel meteen aktief en houdt de speler op de baan oftewel aan de machine. Hij bouwt winsten op in de bonusmeter, wil hij deze in kunnen zetten dan zal echter eerst zijn bonusteller op nul moeten. Prijzen inzetten in de finale oftewel het bovenspel, kan met 4 of 8 EN geeft de mogelijkheid om ZELFS WINNENDE combinaties tot 5x toe vast te houden.

Een razendsnel spel, gecombineerd met een flitsend uiterlijk zorgen ervoor dat GRAND PRIX moeiteloos op pole position van start gaat. Wie durft? GRAND PRIX: een uitstekend geteste 200 punten machine, die we met opzet in de pits hielden. GRAND PRIX IN ΕΕΝ SPELPLEZIER UIT DE HARDE RACE-WERELD in een VRIENDELIJK 200 JASJE

Spelbeschrijving Grand Prix

Basisspel:

Fruitsymbolen op winlijn geven prijs.
3 “special” symbolen kris-kras maken een teller aktief die op 12 wordt gezet.
Elk volgend spel wordt deze teller één lager. Als nu een “special” symbool op de winlijn valt, worden er 8 punten bij een Featuremeter geteld en wordt de teller weer op 12 gezet. Komt de teller op nul dan wordt de prijs in de Featuremeter uitbetaald.

Alle prijzen kunnen:
• worden opgenomen
• worden gegokt (kop/munt-50% )
• worden overgebracht naar de Clubmeter voor het spelen van vervolgspellen (Clubspel).

Clubspel:

Zodra er punten in de Clubmeter staan kunnen er Clubspellen gespeeld worden, met inzet 4 of 8.
Het Clubspel wordt gespeeld op 5 winlijnen. Als onderdeel van het Clubspel is een holdcirkel aktief. Deze holdcirkel geeft het aantal holds aan dat er op dat moment beschikbaar is. Als hold niet gebruikt wordt start de holdcirkel op 5, zodra een hold gebruikt wordt telt de holdcirkel terug. Holds zijn ook te gebruiken als er prijzen op de rollen staan. De holdcirkel gaat naar nul als de inzet verhoogd wordt of als de inhoud van de clubmeter opgenomen wordt.

Specificaties

Datum toelating: 18/01/1993
Merkteken volgnummer 0510
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter