Hang Over

De Hang Over is een gokkast volgens artikel 12, dus voor de Horeca. Speel de Hang Over lekker in de kroeg met een groot glas bier. De naam van de kast gaat eigenlijk over de kater na flink zuipen. Lees hieronder de spelbeschrijving.

Het basisspel wordt gespeeld op 15 winlijnen. De Bierglazen winnen connected op de winlijnen. Er zijn ook dubbele Bierglazen, deze tellen voor 2. Bierprijzen bij 3,4,5,6,7 en 8 bierglazen connected op de winlijn. 3, 4 En 5 bierglazen winnen respectievelijk 1x, 2x en 5x de waarde op het HANGOVER display.

Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5,10 of 20 punten ingezet worden. Er dienen voldoende Clubmeter punten aanwezig te zijn. Inzet 5,10 en 20: 15 winlijnen, 3-, 4- en 5wins geven prijs vanaf rechts. Bierglazen winnen connected op de winlijnen. De Multiplying Wild feature en de Mystery Hoefijzer feature zijn actief in het clubspel.

Wordt de Clubmeter groter dan 300, dan wordt, voordat een nieuw spel start, een deel van de Clubmeter betaald tot onder 300. Met NEEM CLUBMETER kan de Clubmeter opgenomen worden, ook gedeeltelijk.
Bonusgame(s) kunnen worden gewonnen via clubspellen.

Specificaties

Datum toelating: 17/08/2016
Merkteken volgnummer 9468
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter