High Roller

De gokkast High Roller van JPM is een fruitmachine uit 2001. De High Roller zit in het Electra kabinet met Impact techniek. Zowel het basisspel als het topspel worden op dezelfde 3 rollen worden gespeeld. Lees de spelbeschrijving hieronder.

Basis Rollen-spel
Het spel met drie rollen wordt gespeeld op een enkele winlijn. Eén tegoed per spel. Winsten kunnen worden opgeslagen in de bovenste spelmeters, worden gegokt via een 50-50 neutrale gok die wordt weergegeven op het alfa display of worden verzameld bij de bank. Verzamelde punten die niet direct kunnen worden uitbetaald, d.w.z. 2, 6 of oneven bedragen, worden neutraal vergokt tussen twee te innen bedragen, d.w.z. 4-5-8. De gok wordt geanimeerd op het alfanumerieke display.

Gok spel
Tegoed kan in de Top Game-meters worden geladen door een Win 1 of 0 (verlies) gok te spelen met een winkans van 99,9%. Een overwinning wordt opgeslagen op een Top Game-meter of verzameld via de 0/4 gok (bij 80% kans) in de Bank winmeter.

Topspel
Drie rollen, spel met 5 credits en 10 credits. Alle prijzen zijn 5 winlijnen. Om te spelen heb je minimaal 4 credits nodig (in totaal) in de Top Game-meters en neem je er ook 1 van de credits-teller. Er zijn 3 actieve meters nodig om een topspel te spelen. Winsten van de Top Game worden teruggeplaatst in de Top Game Meters, van waaruit ze kunnen worden gebankt. Zodra een meter 200 credits bereikt, wordt deze automatisch gebankt.

High Roller Dice-spel
De speler betreedt het Dice-spel door twee ZESSEN te behalen op de twee Dice-rollen, die bij elk spel draaien. De speler beweegt zich rond het lopende trail-spel via de nummeruitkomst van het draaien van de dobbelsteenrol. Bij het spelen van een spel met inzet 5 worden 2 spins gegeven. Bij het spelen van een spel met inzet 10 worden 5 spins gegeven. De speler kan ook terechtkomen op een + Spins-positie die extra spins toevoegt aan het aantal spins dat de speler al heeft. Er kunnen 1-10 spins worden verzameld.

Specificaties

Datum toelating: 03/12/2001
Merkteken volgnummer 0553
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter