High Stakes

De gokkast High Stakes van Trident uit 1993 is een zogeheten piekmachine. De High Stakes werd geleverd door Veltmeijer Automaten Groothandel. Deze kast is het resultaat van onderzoek en ontwikkeling met de hoogste inzet. Deze nieuwste 1000 punten machine waren ze trots op. Hij was speciaal ontwikkeld voor ‘High Rollers’ en ‘Just for Fun’ spelers. Beide type spelers spreekt het het aan om moeiteloos en zonder hinderlijke onderbrekingen te switchen tussen het boven- en onderspel.

De zeer krachtige criss-cross mystery prijzen zorgen voor spanning en de turbo-gok die ook met minder dan 100 gespaarde punten gespeeld kan worden, maakt de uitdaging kompleet.

Basisspel
In het basisspel 3 fruit rollen met 24 symbolen per rol. De winlijn is de middelste horizontale lijn in het venster. Het basisspel heeft de autohold-feature. Elk spel wordt gestart met de knop. Wincombinaties met H I G H S T A K E symbolen zijn criss cross mystery win’s.

Een win kan:
1) Gegambled worden (0-4 autogamble).
2) Direct worden ingezet in het vervolgspel.
3) Worden geind.
4) Gewonnen prijzen kimnen al dan niet gegambled en afhankelijk van dit resultaat gespaard worden in de banken.

Vervolgspel
Met de 3 toprollen spelen we een criss cross spel. Afhankelijk van het aantal gevulde banken kan men de maximale win verhogen. Bijvoorbeeld 3 simultaan spellen ( 3 gevulde banken ) max win 600.
Voor het vervolgspel geldt een inzet van 5 credits waarbij de credits. Vervolgspelen worden gelijktijdig gespeeld met gelijke inzet waarbij winst evenredig wordt verdeeld naar inzet.
De T U R B O G O K kan worden geactiveerd (minimaal 100 credits in display) of gestopt met de . Het bedrag in het 4 digit display kan vermeerdert of vermindert worden d.m.v. te gokken met de knop.

Specificaties

Datum toelating: 07/06/1993
Merkteken volgnummer 0526
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter