Hot Shot

De Hot Shot gokkast is na de invoering van de euro niet meer in de horeca aanwezig. In de gokhallen is de hotshot nog wel te spelen. Het mooie van het spel zijn de kogels die ervoor kunnen zorgen dat je 600 credits kan winnen met 1 beurt. Verder zijn er 8 spaarpotten die tot max. 1600 credits gaan.

Spel beschrijving

3.1 Basisspel

De Hot Shot heeft twee soorten basisspelen. Met de knop “Kies Spel” kan het basisspel gekozen worden. Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op 1 winlijn.
Het basisrollen spel is voorzien van hold. Het winplan staat op de onder ruit. De winst uit dit basisspel kan naar de Winbank geschreven worden met “Winst Innen” of naar Gewonnen Spelen met de knop “Start/Sparen”.
In het basis O/1-spel wordt gegokt tussen O of 1. De kans op 1 is 99,9 %. 1 levert 1 punt op, 0 niets. De winst van het O/1-spel wordt automatisch naar de potten en de Gewonnen Spelen meter geschreven.

3.2 Vervolgspel

Bij voldoende punten wordt automatisch het vervolgspel geselecteerd op de drie boven rollen. Het 0/1 Basisspel is verplicht voor ieder vervolgspel.
Start kort indrukken om het 0/1-spel te spelen. Start nogmaals indrukken om het vervolgspel te spelen.
De Hot Shot heeft drie inzetten in het vervolgspel, 5, 10 en 20. Naast de gewone prijzen behorende bij het inzet 5 winplan, leveren criss cross, gele hot-symbolen met één kogel een extra prijs op.
Men kan dan één maal op het inzet 5 winplan “schieten” met de “Start/Sparen^n knop.
Indien op inzet 10 de gele hot-symbolen met één kogel criss cross verschijnen, kan men één maal op het inzet 5 winplan “schieten”.
Indien de oranje hot-symbolen met twee kogels criss cross verschijnen, kan men één maal op het inzet 5 winplan “schieten” en tevens één maal op het inzet 10 winplan.
Indien op inzet 20 de gele hot-symbolen met één kogel criss cross verschijnen, kan men één maal op het inzet 5 winplan “schieten”.
Indien de oranje hot-symbolen met twee kogels criss cross verschijnen, één maal op het inzet 5 en één maal op het inzet 10 winplan.
Indien de rode hot-symbolen met drie kogels criss cross verschijnen, één maal op het inzet 5, één maal op het inzet 10, en één maal op het inzet 20 winplan.

3.3 Max 200 en 1000 punten

Een pot mag maximaal slechts 200 punten bevatten. De 8 potten bevinden zich op het display in de onder ruit.
Als na het bijtellen van een prijs een pot het maximum van 200 punten bevat, worden deze 200 punten automatisch naar de Winbank geschreven.
Als na het bijtellen van een prijs meer dan 1000 punten in de Gewonnen Spelen meter staan, worden één of meerdere potten naar de Winbank geschreven, totdat het totaal van de potten minder dan 1000 punten is.

3.4 Winst Innen

De speler kan met “Kies pot” de pot selecteren en met “Winst innen” deze pot naar de Winbank schrijven.
Als “Kies pot” niet wordt gebruikt, dient 2x op “Winst Innen” gedrukt te worden om een pot naar de Winbank te schrijven.
De 1, 2, 3 of 4 punten die eventueel in de spaarbank overblijven worden gegokt naar 0 of 5 (via 4). De speler kan met de knop “Winbank > Spelen” punten uit de Winbank naar Spelen schrijven.

Hot Shot NL, artikel 13 Errel Industries

Specificaties

Datum toelating: 18/12/2001
Merkteken volgnummer 0513
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , , ,

Meer foto's

6 Reacties op “Hot Shot”

 1. Ardi schreef:

  Beste,

  Misschien een gekke vraag, maar ik heb ook een hotshot staan en de mijne heeft wat probleempjes. Nu ben ik al een hele tijd op zoek naar een gebruiksaanwijzing van dat ding maar kan er helaas geen vinden. Zit er bij jou kast een manual en is het evt. mogelijk om hier een kopie van te krijgen? Uiteraard hoeft dat niet voor niets, maar je zou mij er enorm mee helpen. bvd! Gr Ardi

 2. Marco schreef:

  Ardi,
  Stuur mij even een email:
  barcrest-elam@live.nl
  Als het goed is heb ik voor jou een handleiding.

 3. Erik Geerdink schreef:

  Hallo,

  Ik ben in het bezit van een Wild Stars kast van Errel Industries.
  De kast start niet op (voedingsspanningen ok, ook op het mainboard).
  Er gaat geen enkele lamp aan de voorzijde branden.
  Ik ben op zoek naar een stroomkringschema om wat verder in de electronica te duiken en gericht te gaan meten.
  Weet iemand misschien wat de fout kan zijn?

  m.vr.gr. Erik Geerdink.

 4. pluto1 mpu schreef:

  heeft er iemand meschien een handleiding voor een pluto1 mpu

Laat een reactie achter