Hottimer

De Hottimer gokkast van Barcrest komt uit 2007 en daar zijn maar 11 van gemaakt. Je zal hem dan ook niet veel in de speelhallen tegen komen. Je kunt het bovenspel spelen met 5 of 10 credits en voor beide geldt dat je op 5 winlijnen speelt. De Hotwin feature is willekeurig actief en kan oplichten bij een prijs en dan nog een prijs geven.

Spelbeschrijving:

Via de “KIES SPEL”-knop kan de speler een keuze maken uit “ROLSPEL”, “1/0-SPEL” of – bij voldoende punten op de “TOTAAL”-meter – de vervolgspelen x5 en x10.

Rolspel
HOTTIMER gebruikt drie rollen en er zijn alleen 3-in-lijn prijzen mogelijk. Bij sommige combinaties geldt het “BAR”-symbool voor elk symbool. 3 “STER”-symbolen kriskras in zicht leveren 20 punten op. Gewonnen punten
kunnen worden geïnd of gespaard (in één van de tien “METERS”).

1/0-spel
Voor de overstap naar het vervolgspel moet eerst het “1/0”-spel worden gespeeld. De panelen “WIN 1” en “0” knipperen afwisselend. Licht “WIN 1” op na het indrukken van de “START/SPAREN”-knop, dit gebeurt in
99,99% van de gevallen, dan wint de speler 1 punt. Dit punt wordt automatisch in de “METER” met de laagste waarde geplaatst, waarna de speler – indien er genoeg punten in de “TOTAAL”-meter staan – kan kiezen of hij
het vervolgspel wil spelen.

Vervolgspel
Voor het vervolgspel wordt de bovenste rollenset gebruikt. Het vervolgspel is x5 & x10 op 5 winlijnen met bijbehorende prijzenschema’s. De automaat bepaalt vanaf welke “METERS” punten worden ingezet. Een gewonnen prijs wordt evenredig aan de inzet over de “METERS” verdeeld.

Meters
De HOTTIMER heeft 10 “METERS” en 1 “TOTAAL”-meter. Het maximum per “METER” bedraagt 200 punten. Is dit aantal bereikt, wordt de “METER” automatisch geïnd.

Hotwin
Het “HOTWIN”-feature is actief bij de vervolgspelen x5 en x10. Na een win kan het “HOTWIN”-panel oplichten, waarna de speler opnieuw een win wordt gegeven.

 

Specificaties

Datum toelating: 29/05/2007
Merkteken volgnummer 0758
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , , , ,

Meer foto's

4 Reacties op “Hottimer”

 1. Marco schreef:

  Enig idee ook waarom er maar 1 van zijn gemaakt??

 2. Marco schreef:

  Het is eigenlijk een opgevoerde Oldtimer.
  Overigens vind ik die hele Timer-serie niks aan. Allemaal gebaseerd op het zelfde.

 3. Marco schreef:

  Staat er één te koop bij Topgokkasten.nl Prijs niet bekend….

Laat een reactie achter