Joker Poker

De gokkast Joker Poker van bellfruit komt uit 1994 met een video-monitor in bovenruit. De Joker Poker was best wel vernieuwend met bekend kaart-poker-spel. Manual is in ons bezit.

SPELBESCHRIJVING JOKER POKER

Basisspel:

Fruitsymbolen op winlijn geven prijs. Het Jokersymbool geeft kris-kras een mystery-prijs. Alle prijzen kunnen:

1. worden opgenomen
2. worden gegokt (ladder-gamble)
3. worden overgebracht naar de winbank voor het spelen van vervolgspellen (Clubspel). Voor het spelen van het Clubspel kan de speler 1 tot 5 gelijke prijzen in de Clubmeter zetten. De maximale waarde die via het Clubspel kan worden behaald is gelijk aan het aantal ingezette prijzen x 200 punten.

Clubspel:

Zodra er punten in de Clubmeter staan kunnen er Clubspellen gespeeld worden. Het Clubspel is een pokerspel met poker combinaties als prijscombinatie. Het spel wordt gespeeld met behulp van een monitor. Er zijn inzetmogelijkheden van 4 en 20 punten: elke inzet heeft een eigen prijstabel maar de machine speelt automatisch op de hoogst mogelijke inzet. De speler krijgt 5 kaarten waarvan hij het volgende spel een aantal kaarten vast kan houden. Valt er direkt een prijscombinatie, dan kan de speler deze opnemen of een aantal symbolen vasthouden en zonder inzet nog een keer spelen voor een hogere prijs. De Clubmeter kan op elk moment in zijn geheel worden opgenomen.

Specificaties

Datum toelating: 08/02/1994
Merkteken volgnummer 0585
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter