Jokers Up

De Jokers Up gokkast is een speelautomaat van NSM met MPU95 computer met een 16- Bits Microprocessor. De Jokers Up werd geleverd door Eurocoin en was een kast uit 1988.

De automaat heeft een rollenset met 4 rollen, waarvan de winnende combinaties in het winplan worden aangegeven. Door het spelen van het 21-spel kan men in de feature ladder komen (het hoger/lager spel). Zowel in het normale winplan, alsmede door het spelen van de feature, kan men het woord JOKERS UP letter voor letter invullen. Gewonnen prijzen kunnen door gokken vermenigvuldigd worden. Afgezien van de 4 holdknoppen, welke voor het vasthouden en nudgen van de daarbij behorende rollen dienen, wordt de automaat in principe met twee knoppen bediend, waarbij de groene knop start/stop knop voor het verder spelen dient en de rode herstel/innen knop voor het veranderen en het innen van de prijzen is bedoeld.

Het op het windisplay aangegeven aantal credits kan ten alle tijden met de herstel/innen-knop worden overgezet naar het credit display.

Specificaties

Datum toelating: 08/04/1988
Merkteken volgnummer 0140
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter