Jokers Wild

Deze Jokers Wild gokkast van Astra uit 2008 is uitgevoerd in het Skyline Kabinet met Coolfire II techniek. Jokers Wild is een draw poker spel voor de Nederlandse amusementscentra. leder spel bestaat uit twee beurten. Er worden 5 kaarten getoond. Kaarten die niet worden vastgehouden, worden in de tweede beurt vervangen door nieuwe kaarten.

Het bovenste scherm toont de winnende combinaties en bijbehorende prijzen, welke horen bij de inzet waarvoor gespeeld wordt. Een spel kan gestart worden door op de ‘start’-knop te drukken, mits er genoeg credits op de credits-meter staan (5 of meer). De credits-meter laat een waarde in centen zien. Dus: 100 staat voor 1 euro.

Door op de knop ‘inzet -‘ of ‘inzet +’ te drukken, kan de inzet worden veranderd. Er kan gespeeld worden voor een inzet van 5, 10 of 20 direct vanaf de credits-meter. Hogere inzetten, 20+20, 20+40, 20+60, 20+80 en 20+180 kunnen vanaf de credits (maximaal 20) en de clubmeter gespeeld worden, mits de clubmeter voldoende punten bevat voor de gekozen inzet.

HET KLOKSPEL
Als de clubmeter onvoldoende punten bevat om de gekozen inzet te spelen, wordt automatisch het klokspel geselecteerd wanneer de ‘start’-knop wordt ingedrukt. Door op start te drukken gaat het klokje draaien. Als de pijl op de rode lijn stopt, verliest de speler. Als de pijl ergens anders stopt wint de speler 20 cent. De kans om 20 cent te winnen bedraagt 99,99%. De prijzen van het klokspel gaan naar de clubmeter.

‘KIES 20/0 SPEL’ KNOP
Door op de knop ‘kies 20/0 spel’, te drukken kan de speler het klokspel direct kiezen. Dan worden doorlopend klokspelletjes gespeeld totdat de speler opnieuw op de knop kies 20/0 spel’, of op een van inzetknoppen drukt.

ACTION GAMES
Sommige prijzen bestaan uit twee delen. De prijs + een aantal bonus spellen met de naam ‘Action Games’ (AG ‘s). De ‘gewone’ prijs wordt direct naar de clubmeter overgezet. Het eerstvolgende spel wordt met het ‘Action Games wiel’ gespeeld op het bovenste scherm. Midden in dat wiel wordt het actuele aantal Action Games aangegeven. Door op Start te drukken start het wiel. Het wiel kan stoppen op lose, op 1000 of op +4AG’s.

Specificaties

Datum toelating: 23/05/2008
Merkteken volgnummer 0781
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter