Jokers Wild JPM

Deze Jokers Wild gokkast is een uitvoering van JPM in Heritage kabinet van JPM uit 2001. Lees de spelbeschrijving van de Jokers Wild.

Jokers Wild is een 1000 punten machine. De automaat gebruikt zes rollen. De speler kan kiezen uit twee basisspelen en in het vervolgspel een keuze maken uit inzet 5, 10 en 20. Het vervolgspel is ook direct toegankelijk via het 0/1 spel.

Basisspel 1: onderste rollenset
Basisspel 1 wordt gespeeld op de 3 onderste rollen; prijzen worden uitgekeerd zoals weergegeven in prijzenschema. Alle prijzen kunnen worden geïnd middels de NEEM WIN knop of bij de CLUBMETER toegevoegd middels de START / SPAREN knop.

Kop of munt gamble
Alle prijzen van basisspel kunnen dubbel of niets worden gegokt middels de KOP / MUNT knop. Prijzen kunnen worden gedubbeld tot een maximum van 200 punten. Prijzen boven 100 punten kunnen worden gegokt tussen 0 en 200.

Basisspel 2: 0/1 spel
Na een succesvol 0/1 spel heeft de speler twee keuzes. Hij kan de winst toevoegen aan de CLUBMETER (START / SPAREN indrukken) of automatisch aanbieden aan de 0/4 gamble (NEEM WIN indrukken).

Vervolgspel: inzet 5
Het vervolgspel inzet 5 wordt gespeeld op vijf winlijnen op de drie bovenste rollen. De prijzen, zie prijzenschema, worden evenredig aan de inzet over de meters verdeeld. Elke meter heeft een maximum van 200 punten; bij het bereiken van deze grens gaan ze automatisch naar de WINBANK.

Vervolgspelen: inzet 10 en 20
In principe idem als inzet 5 met de volgende extra features:
Jokers Wild
– inzet 10: joker symbool wild (= geldt voor alle symbolen) op middelste rol;
– inzet 20: joker symbool wild op alle rollen.

Money Bag Feature
Op de bovenste rollen zijn tevens geldbuidels afgebeeld. Drie geldbuidels kriskras geven 1 hit bij de munten als prijs. Sommige munten geven een extra hit. Het totaal aantal hits kan oplopen tot 5 per speler, maar kan nooit meer zijn als het aantal actieve meters waarmee de speler speelt. Bij inzet 10 wordt met zilveren munten gespeeld, bij inzet 20 met de gouden munten.

Specificaties

Datum toelating: 19/12/2001
Merkteken volgnummer 0558
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter