Kameleon

De Kameleon is een gokkast van JPM in het Cretus kabinet met impact techniek. Het spel kent een inzet in vervolgspel van 5 of 10 credits per keer waarbij de kameleon wild is op de middelste rol. Er is ook een extra feauture bij maximale inzet.

SPELBESCHRIJVING Kameleon

De Kameleon is een 6 rollen machine voor de Nederlandse markt.
De speler heeft de keuze uit 2 basisspellen en in het bovenspel kan de speler kiezen uit inzet 5 en 10.
Het bovenspel is ook direct toegangkelijk via het 0-1 spel.

Tijdens het inwerpen van geld in de machine zal de limiet meelopen tot maximaal 50 gulden. Na het opspelen van de limiet dient de speler weer een nieuwe limiet te accepteren.
Gedurende het spel kan de speler door de info/limiet knop in te drukken zien wat zijn actuele limiet is, hoelang hij reeds heeft gespeeld (in minuten) en wat hij reeds heeft gewonnen of verloren (in guldens). Voor elk spel dient te speler de start knop opnieuw in te drukken.

Basis spel 1 – onderste rollen
Het onderspel wordt gespeeld op de 3 onderste rollen, prijzen worden uitgekeerd zoals is weergegeven op de wintabel.
Alle prijzen kunnen direct uitbetaald worden door de Neem Win knop of toegevoegd worden bij de totaal win meter door de Start / Sparen knop.

Gamble
Alle prijzen van het onderspel kunnen gegokt worden in dubbel of niets doormiddel van de gamble knop. Prijzen kunnen gedobbeld worden tot een maximum van 200 punten.

Basis spel 2 – 0-1 Spel
Als het 0- 1 spel succesvol is heeft de speler 2 keuzes, de win kan toegevoegd worden bij de totaal win meter door op de Start/ Sparen knop te drukken of de win kan automatisch naar de 0- 4 gamble gaan door de Neem Win knop (bij winst wordt deze direct uitbetaald).

Boven spel – inzet 5
Het inzet 5 spel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen.
De prijzen worden gegeven op 5 winlijnen en op de middelste winlijn is een Kameleon symbool (wildsymbool) aanwezig.
Er zijn 3 actieve meters nodig om het bovenspel te spelen.

Gewonnen prijzen worden automatisch bijgeschreven naar de totaal win meter. Indien deze boven de 200 punten komt worden de overige punten direct uitbetaald. Na de uitbetaling kan de speler gewoon verder spelen. Het is niet mogelijk om punten van de totaal win meter te verplaatsen naar de creditmeter.

Bovenspel – inzet 10
Zie bovenspel inzet 5 + de extra mogelijkheid op kleuren win combinaties op 5 winlijnen. Elk symbool heeft ook een bepaalde kleur (blauw, groen, geel, rood) en deze prezen worden naast de normale fruit wincombinaties op 5 winlijnen als extra gegeven. Het kameleon symbool op de middelste reel is ook wild bij de kleuren win combinaties.

Specificaties

Datum toelating: 20/11/2001
Merkteken volgnummer 0550
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

Laat een reactie achter