King Tut

De gokkast King Tut is een fruitautomaat van Cretus in het V12 kabinet. Dit is een fruitmachine met aantrekkelijk spel.

Basisspel
Alle win waarden op de automaat worden aangegeven in Eurocenten. (4000 = 40 Euro). Het basisrollen spel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op 5 win lijnen. In het basisrollen
spel wordt vasthouden aangeboden. Het win plan staat aangegeven in de linker kolom op de boven ruit. Basis spel heeft een mysterie prijs. De winst uit het basisspel kan naar de Spaarbank worden overgezet met de knop “Start/Sparen” om vervolgspellen te spelen, ingezet worden in een “Gamble” of worden uitbetaald door op “Neem Win” te drukken.

Mysterie
Drie King Tut symbolen in zicht geven een mysterie prijs tussen 40 en 2400.

Gamble
Wins kunnen worden ingezet in een neutrale dubbel of niets gamble tot een waarde van 800. Boven 800 biedt de machine een geen verlies gamble aan. Bij terugval naar een lagere waarde beëindigt het gamble feature.

Vervolgspel (inzet 100 & 200)
Bij voldoende punten in de spaarbank heeft de speler de mogelijkheid om vervolgspellen te spelen met een inzet keuze van 100 of 200. Het vervolgspel wordt gespeeld op de drie rollen onder in de automaat op 5 winlijnen. Bij inzet 200 telt het Sphinx symbool voor elk fruit symbool (Joker functie). De Cretus symbolen geven een jackpot van 4000. Gedurende de vervolgspelen worden drie gelijke symbolen in zicht overgenomen in de King Tut symbolen matrix. Met drie King Tut symbolen in zicht start het King Tut spelfeature. De speler dient de oplichtende symbolen te stoppen waarna de rollen in willekeurige richting draaien naar de overeenkomende win.

Het King-Tut spel kan worden herhaald tot de speler stop verlicht. Bij inzet 100
vervalen de symbolen gedurende het feature spel, bij inzet 200 blijven de symbolen verlicht.

Max 4000 punten per spel
De maximale win per spel is wettelijk begrensd op 4000. Waarden op de spaarbank boven 4000 worden daarom automatisch uitbetaald. De spaarbank geeft het totaal aan van de gespaarde wins (potten). Op het 16 digit dot matrix display wordt de hoogste pot weergegeven. Als een meter de maximale win per spel van 4000 bereikt zal deze worden uitbetaald volgt een wachttijd van 15 seconden.

King Tut spel
Bij het spelen van het King Tut feature kan het voorkomen dat de win de waarde van 4000 overschrijdt. Na beëindiging van het feature zal de totale win bij de spaarbank worden geteld en wordt de waarde boven de 4000 direct uitbetaald.

Specificaties

Datum toelating: 08/02/2005
Merkteken volgnummer 0646
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter