Libra

De Libra is een meerspelers gokkast voor de Casino’s en Gokhallen. Libra is een speelautomaat van Elam in het V12 kabinet met Pluto5 techniek.

Deze multiplayer biedt plaats aan twee spelers. De weergegeven rollencombinaties zijn voor beide spelers gelijk. Selecteer de gewenste spelerspositie (links of rechts), door het ingedrukt houden van de knop “Inworp speler links” of “Inworp speler rechts” tijdens het inwerpen van de munten. Standaard zal de rechter spelerspositie geselecteerd zijn (indien er geen punten op de machine aanwezig zijn of alleen deze zijde bespeeld is). De verlichting van de “inworp”-knoppen geeft weer welke zijde geselecteerd is.

Spelselectie
Middels de “Kies inzet”-knoppen kunnen de volgende inzetten worden geselecteerd: 1, 2, 5, 10, 20 of 50. Standaard zal de automaat de laatst geselecteerde inzet vastzetten. De automaat zal dan automatisch de hoogst mogelijke inzet selecteren tussen inzet 1 en de inzet die is vastgezet.

Het spel
Voor aanvang van iedere serie van spins wordt er een 39/40 basisspel gespeeld, het resultaat hiervan wordt in de clubmeter geplaatst van de desbetreffende speler. Hierna zal een timer gaan lopen en kunnen er gedurende 2 minuten 5-winlijn spins gespeeld worden. Zodra de tijd om is moet er eerst weer een 39/40 basisspel gespeeld worden. Tijdens de spins worden er prijzen gegeven voor wincombinaties volgens het winplan en zijn er 5 winlijnen actief. Gewonnen prijzen worden direct in de clubmeter gezet.

Specificaties

Datum toelating: 17/01/2008
Merkteken volgnummer 0773
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags:

Laat een reactie achter