Lock On

De Lock On gokkast is een speelautomaat van errel in het V12 kabinet. De Lock On is alleen uitgebracht voor de Horeca.

Spelbeschrijving:

Met de “Kies Spel” knop kan de speler een spel selecteren:
– Basis rollen spel, Inzet 1, 1 winlijn
– Basis 0/1 spel, Inzet 1
– Inzetspel (indien voldoende punten in Gewonnen Spelen aanwezig). Inzet geselecteerd door “Kies Inzet”. Door middel van de “Kies Inzet” knop kan de speler de inzet voor het Inzetspel selecteren:
– Inzetspel op inzet 5, 5 winlijnen, inzet 5 win tabel
– Inzetspel op inzet 10, 5 winlijnen, inzet 10 win tabel

Basis rollen spel
Een basis rollenspel wordt gespeeld op 3 rollen, 1 winlijn, met mogelijkheid tot vasthouden. De inzet wordt gedaan vanaf de Puntenmeter. Prijzen worden toegekend voor combinaties van 2, of 3 gelijke symbolen op de middelste winlijn. Een mysterie prijs wordt gegeven bij 2 of 3 gelijke kroon symbolen in zicht. Alle basis rollen prijzen kunnen worden uitbetaald, worden gegokt in een neutrale kop – munt gamble, of naar de Gewonnen Spelen worden gezet. Een gamble win van 200 zal automatisch worden uitbetaald.

Basis 0/1 spel
Een basis 0/1 spel bestaat uit een gamble met een 99,99% kans op een win van 1. De prijs wordt direct naar de Gewonnen Spelen meter gezet.

Inzet spel (Inzet 5 en 10)
Het inzetspel wordt gespeeld op 3 rollen, 5 winlijnen. Inzet wordt gedaan vanaf Gewonnen Spelen meter. Prijzen worden toegekend voor 3 gelijke symbolen op één van de winlijnen. Alle prijzen worden naar de Gewonnen Spelen meter gezet. Drie dezelfde Lock On symbolen (inzet 5 en 10) en drie verschillende Lock On symbolen (inzet 10) in zicht geven het Lock On feature waarbij het extra Lock On winplan wordt geactiveerd (zie LOCK ON).

Indien onvoldoende punten in de Gewonnen Spelen meter aanwezig zijn, zal automatisch het laatst gespeelde basisspel worden gespeeld. Elk inzetspel waarbij de Gewonnen Spelen meter kleiner is dan 200 en het Lock On feature niet actief is wordt voorafgegaan door een snel 0/1 spel. Indien de Gewonnen Spelen meter groter is dan 1000 dan wordt de waarde tot onder de 200 automatisch uitbetaald.
Als de Gewonnen Spelen groter of gelijk is aan 200 kan gekozen worden voor het spelen van een Collectspel

Lock On
Indien Lock On wordt geactiveerd vindt eerst een Lock On activatie spin plaats, waarbij de symbolen op winlijn 1 worden overgenomen in het feature en de bijbehorende prijzen worden verlicht. Komt een symbool meerdere keren voor, dan wordt een hogere prijswaarde verlicht. In de volgende inzetspelen wordt voor elk in het feature verlicht symbool in zicht de bijbehorende prijs betaald. Indien een symbool niet in zicht verschijnt wordt dit symbool in het feature gedooft. Lock On blijft actief zolang verlichte symbolen voorkomen in de volgende inzet spellen Het kan voorkomen dat gedurende het feature spel nieuwe symbolen worden verlicht indien een nieuwe Lock On combinatie verkregen wordt.

Tijdens de Inzetspellen met Lock On actief worden geen punten van de Puntenmeter ingezet. Indien tijdens Lock On de Gewonnen Spelen meter wordt opgenomen kan het voorkomen dat het Lock On feature wordt beëindigd.

Collect spel
Indien de Gewonnen Spelen groter of gelijk is aan 200 heeft de speler de mogelijkheid om een Collectspel te spelen, door middel van de knop “Uitbetalen / Collectspel”. Tijdens het spelen van het Collectspel is er een kans op het opnemen van de win van het lopende inzetspel (welke is gelijk aan het gedeelte van de Gewonnen Spelen boven de 199). Indien het Collectspel wordt verloren wordt automatisch een nieuw inzetspel zonder 0/1-spel gespeeld.

Specificaties

Datum toelating: 15/12/2006
Merkteken volgnummer 0703
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter