Lotus

De gokkast Lotus van Bellfruit is bijna net zo bekend als de Club 2000. De lotus heeft onder en bovenrollen waarbij je de bovenste rollen kunt vasthouden. Deze kast was er in het 88 kabinet (wellicht ook in 85?) maar ook in het 90 en zelfs als Special Edition (SE).

SPELBESCHRIJVING

Lotus is een 6-rollen machine. 3 rollen worden gebruikt voor het basisspel. Naast fruitsymbolen staan op deze rollen lotus symbolen die een kris-kras mystery win geven.

Prijzen gewonnen in het basisspel kunnen:

1. opgenomen worden.
2. aan een kop of munt gamble aangeboden worden.
3. in de Clubmeter worden gezet om Clubspellen te spelen. De speler kan dan met 4 of 8 punten een vervolgspel spelen, waarbij de 3 bovenrollen kris-kras prijzen geven.

Speelt men voor een hogere inzet, dan krijgt men een hogere prijs voor een winnende combinatie. Tijdens het Clubspel is het mogelijk om de rollen vast te houden. Als prijzen in het Clubspel worden opgenomen, dan vervalt een eventueel aanwezige hold bij het eerstvolgende Clubspel. Punten in de Clubmeter kunnen op elk moment worden opgenomen. Het maximum van deze meter is 200 punten.

Specificaties

Datum toelating: 17/07/1990
Merkteken volgnummer 0303
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet: ,
Techniek:
Piekmachine:
Tags: ,

Meer foto's

1 Reactie op “Lotus”

  1. Paul Vink schreef:

    Hallo,
    Ik krijg van het weekend een Lotus se. Althans, aangeschaft. Maar de info die ik nu heb is dat de voeding defect is. Bestaat hiervan een technisch schema of handleiding??

Laat een reactie achter