Lucky 1000

De Lucky1000 gokkast is een 6 roller gebaseerd op het scorpion systeem. De Lucky 1000 van Delta kwam in 1992 op de markt en was net zo’n piekmachine als de random runner. Van deze gokkast is later ook de goedkeuring ingetrokken.

Het spel van de LUCKY 1000 bestaat uit een basis- en een clubspel.

BASISSPEL.

Het basisspel wat gespeeld wordt op het onderste rollenset, kost 1 punt (25ct) per spel en heeft 1 winlijn. Op de winlijn kunnen de wincombinaties gewonnen worden welke op de onderruit staan afgedrukt. Bij een win welke in de gokladder wordt verlicht, heeft de speler de volgende keus:

INNEN:
Het drukken op de INNEN knop zet de win uit de gokladder op de puntenmeter.

GOKKEN:
Bij het drukken op de START/GOKKEN knop wordt de win in de ladder gegokt tussen NUL en de knipperende hogere win. Deze gok is neutraal.

CLUB:
De win uit de gokladder wordt na het drukken op de CLUB knop op de clubmeter gezet, waarna het clubspel gespeeld kan worden.

SPAREN:
De win uit de ladder kan direct of na gokken op de spaarkaart worden gezet.

SPAARKAART:
Zodra er 1 of meer winsten in de spaarkaart staan, kan de speler deze in het clubspel inzetten. Elke ingezette win van de spaarkaart kan maximaal 200 punten winnen in het clubspel. Maximaal kunnen 5 gelijke winsten tegelijk in het clubspel worden ingezet. Is de puntenmeter nul, dan kan men ook de win uit de spaarkaart innen.

CLUBSPEL:
Het clubspel wordt gespeeld op het bovenste rollenset en kost 4 clubpunten per winlijn. Het maximaal aantal winlijnen wordt automatisch ingezet. Alle wincombinaties welke op de bovenruit staan afgedrukt, worden op de actieve winlijnen uitbetaald. Een clubspel kan al gespeeld worden met een win van 4 uit het basisspel.

INZET:
De inzet per winlijn is 4 punten. Als een winlijn actief is, zijn de nummers van die lijn verlicht. Voor 4 punten speelt men op de eerste, voor 8 punten op de eerste + de tweede, voor 12 punten op de eerste, tweede en derde winlijn enz. De LUCKY 1000 zet automatisch het maximaal aantal winlijnen in, al naar gelang het saldo op de clubmeter.

MAXIMAAL TE WINNEN:
Het maximaal te winnen punten in het clubspel, hangt af van het aantal ingezette winsten uit de spaarkaart. Is 1 win uit de spaarkaart ingezet, dan is de maximum win 200. Bij het inzetten van 2 winsten uit de spaarkaart is de maximale win 400, bij 3 600 enz. De maximale win wordt in de clubmeter aangeven.

De maximale win in het clubspel is 1000 punten (inzet van 5 gelijke winsten uit de spaarkaart). Een clubspel kan gespeeld worden, zolang er punten op de clubmeter staan en het maximum nog niet is bereikt.

Een clubspel eindigt als:

– Clubmeter nul is.
– Innen van de clubpunten (altijd mogelijk).
– Maximum bereikt (automatisch innen).

Specificaties

Datum toelating: 30/07/1992
Merkteken volgnummer 0479
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

1 Reactie op “Lucky 1000”

 1. Bert schreef:

  Hallo gokkastenarchief,

  Ik ben bezig een Lucky 1000 te repareren.
  Ik ben nu in de situatie dat ik moet bijvullen.
  Weer echter niet hoe dit in zijn werk gaat.
  Het systeem is gebaseerd op guldens. Wat kan ik dan bijvullen?

  Is er een mogelijkheid om vrij spelen in te stellen?

  Wie kan mij hier meer over mededelen.

  Op voorhand bedankt.

Laat een reactie achter