Lucky Cards Elstar

Deze Lucky Cards gokkast is van Elstar met distributie destijds door Elam. Deze Lucky Cards komt uit 2004 in V12 kabinet met Pluto 5 techniek.

Spelbeschrijving:

Met de “Kies Spel”-knop kunnen de volgende spel-mogelijkheden worden geselecteerd:
• Basisrollenspel inzet 1
• 1/0-spel, clubspel inzet 5
• 1/0-spel, clubspel inzet 10

Basisrollenspel
Het basisrollenspel wordt gespeeld op 3 rollen. Prijzen worden gegeven voor 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn en voor een kers op de winlijn van rol 1. Prijzen worden automatisch bij de clubmeter geteld.

1/0 spel
Het 1/0 spel, met 99,99% kans op 1, wordt voorafgaand aan elk clubspel gespeeld. De prijs van het 1/0 spel wordt automatisch bij de clubmeter geteld. Indien de clubmeter hoog genoeg is om de geselecteerde inzet te spelen dan wordt bij het indrukken van de “start”-knop, na het 1/0 spel een clubspel gespeeld.

Clubspel
Het clubspel wordt gespeeld op 3 rollen. De inzet per clubspel bedraagt 5 of 10 punten. Prijzen worden gegeven voor “kris-kras” combinaties van 3 gelijke symbolen.

Lucky Cards feature
Het feature start door de volgende “kris-kras” combinaties:
• Inzet 1: 3 “21”-symbolen van dezelfde kleur in zicht.
• Inzet 5: 3 “21”-symbolen van dezelfde kleur in zicht.
• Inzet 10: 3 “21”-symbolen van een willekeurige kleur in zicht.

Inzet 1
Vanaf een kaartentotaal van 16 punten heeft men recht op de corresponderende prijs. Als men met de “PAS”-knop een prijs opneemt stopt het “Lucky Cards”-spel.
Inzet 5 of 10
Vanaf een kaartentotaal van 18 punten (eerste prijstabel) heeft men recht op de corresponderende prijzen. Als men past (“PAS”-knop) dan wordt de met het kaartentotaal overeenkomstige waarde bij de prijsmeter geteld en start de volgende ronde. Indien het kaartentotaal in een ronde exact 21 wordt, dan wordt bovendien het volgende (hogere) winplan actief. Men kan dan ook vanaf een lager kaarten-totaal al passen.

Ultraspel
Indien, na het spelen van een clubspel, de Ultrameter hoger is dan 199, komt men in het Ultraspel. Het Ultraspel wordt gespeeld op inzet 10. Er wordt geen “1/0” spel gespeeld. De inzet wordt van de ultrawin afgetrokken, prijzen worden erbij geteld. Het winplan is gelijk aan dat van het clubspel. Komt de Ultrameter boven de 1000 punten dan wordt deze automatisch uitbetaald tot de meter lager is dan 200. Tijdens het Ultraspel wordt op het alfanumeriek display steeds om en om de waarde van de clubmeter en de ultrawin zichtbaar gemaakt.

Collectspel
Een Collectspel bestaat uit een behendigheidsspel waarbij doorlopend de tekst “Collect Ultrawin” op het display verschijnt en weer verdwijnt. Indien de speler op start drukt als de tekst volledig zichtbaar is dan wordt de Ultrameter uitbetaald tot onder de 200 punten. Zo niet, dan wordt automatisch nog een spel gespeeld.

Specificaties

Datum toelating: 02/06/2004
Merkteken volgnummer 0623
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter