Lucky Shot

De gokkast Lucky Shot is een fruitmachine uit 2015 van Reflex Gaming voor de Horeca. De Lucky Shot zit in het bekende Eclipse MK2 kabinet met Pluto6 techniek. Lees hieronder de spelbeschrijving.

Het Rollen basisspel wordt gespeeld op de 3 rollen in de onderruit met 1 winlijn. De hoefijzer symbolen zijn speciaal, deze geven een mystery win. Twee en 3 hoefijzersymbolen in criss-cross positie geven een win. Het clubspel wordt gespeeld op de 4 rollen achter de bovenruit. Met de KIES INZET knop kunnen in het clubspel 5 of 10 punten ingezet worden.
Inzet 5 en 10: 10 winlijnen (de klassieke ‘5 vanaf links en 5 vanaf rechts’)
De Multiplying Wild feature en de Mystery Hoefijzer feature zijn actief in het clubspel. Op de 2 buitenste rollen bevinden zich WILD symbolen. Deze tellen voor elk symbool behalve voor het hoefijzersymbool. Maakt de wild deel uit van een prijs, dan krijg je een schot op de vermenigvuldigings ladder. Met de waarde die geschoten wordt wordt de desbetreffende win vermenigvuldigd.

Mystery Magic Lamp (alleen in het clubspel). Op rol 2 en 3 in het bovenspel bevinden zich hoefijzersymbolen. Per 2 symbolen in criss cross winnen de waarde op de hoefijzermeter; als er 23 symbolen op rol 2 zijn en 2 symbolen op rol 3 heb je 4 Hoefijzerprijzen en win je 4x de meter. Deze meter verandert elk spel
Bonusgame(s) kunnen worden gewonnen via clubspellen.

Specificaties

Datum toelating: 29/09/2015
Merkteken volgnummer 9660
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter