Magic Circle BFM

Deze Magic Circle is een gokkast van Bellfruit in een BFM90 kabinet. De Magic Circle was er ook al in een 85 kabinet maar daar hebben wij geen foto’s van.

Spelbeschrijving:
De Magic Circle bestaat uit 3 onder rollen met een spel waar je u tegen zegt. Op het eerste gezicht lijkt het een simpel spel maar dat is bedrog. De onder ruit heeft nog een gokspel maar dat is niet echt interessant. De bovenruit werkt gelijk op met de beneden rollen met 4 prijzen matrixen (meloenen, geldbiljetten, bellen en goudklompen). Daarnaast is er aan rechterkant bovenruit nog een prijzenladder die eerst geactiveerd moet worden met Magic Circle munten.

Super Hold:
Deze kan random verschijnen waarmee de rollen 2 stappen naar beneden en 2 stappen naar boven gaan. Je kan rollen dan vastzetten voor eventuele prijs.

Gokcirkel:
Krijg je prijs dan dooft 1 matrix in bovenruit. Tijdens gokken kun je kiezen uit 6 vakjes: Geel (x1,5), Meloen (x2), Oranje (x3), Geldbiljet (x4), Bel (x6) en GoudBar (x12). Hoe hoger de vermeingvuldiger hoe lager de kans om die te winnen.

Matrix:
Volle Matrix met Meloenen is 10 credits, met geldbiljetten 20, met bellen 40 en met goudbar 100 credits. Heb je alle matrixen vol dan heb je 200 punten. Matrixen kunnen alleen gevuld worden als deze aktief zijn. Na elke start van de rollen gaan de gele banen binnen de matrix draaien en bepaald welke matrixen er aktief worden. De eerste gele baan bij de meloenen staat altijd aan, deze matrix is dus altijd aktief.
Verder kun je ook nog een Cirkel Schot verdienen. Hiermee kun je dan eventueel extra matrix aktief maken zodat de symbolen op de rol dan alsnog kunnen worden overgenomen in matrix.

Prijzenladder:
STAP SPEL – Rollen stappen en vullen aktieve matrixen.
SCHOT – Schieten om een symbool in matrix erbij te krijgen.
SCHUDDEN – Wijst voor zich.
CIRKEL STOP – Druk op knop voor vasthouden cirkel.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 09/11/1988
Merkteken volgnummer 0190
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , , ,

Laat een reactie achter