Magic Liner

De gokkast Magic Liner is een fruitmachine van Barcrest uit 1995. De Magic Liner heeft het bekende matrix spaarsysteem zodat je 1000 punten kunt winnen in het bovenspel. Lees onze spelbeschrijving hieronder.

Dit spel heeft 3 rollen in het basis spel en 3 rollen in het subspel. De speler kan zijn gewonnen punten inzetten in het subspel, parkeren, gokken of innen. Het basisspel bestaat uit een standaard prijzenschema met een mystery van 3 kronen inzicht. Gewonnen punten kan de speler gokken via de “GOKKEN” knop, prijzen van 1 en 2 punten moeten worden gegokt tot 4 punten alvorens de speler ze kan inen. De speler kan tot 5 gelijke waardes van 1 t/m 32 punten parkeren in de spaarkaart via de “START/SPAREN” knop.

Met behulp van de “COMBINEER” knop kan de speler twee gelijke waardes combineren tot een hogere waarde. Met de “SELECTEER” knop kan de speler selecteren welke waardes hij via de “SPEEL X5 MAX 1000” knop naar het subspel wil zetten. Het kunnen alleen met 5 gelijke waardes naar het subspel. Het subspel biedt de mogelijkheid tot het spelen op 5 winlijnen, elke winlijn kost een credit. Doordat de speler met 5 gelijke waardes naar het subspel gaat kan hij tot maximaal 1000 punten spelen.

Specificaties

Datum toelating: 01/05/1995
Merkteken volgnummer 0680
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Meer foto's

Laat een reactie achter