Magic Numbers

De Magic Numbers is een gokkast van Elam uit 2005. De Magic Numbers fruitmachine zit in Elam2000 kabinet met Pluto5 techniek.

Spelbeschrijving
Door middel van “Kies Spel” kan gekozen worden voor de volgende spelmogelijkheden:
• Basisrollen inzet 1 of 2
• Clubspel inzet 10+40 cent met 1/0-spel
• Clubspel inzet 20+80 cent met 2/0-spel

Basisspel
Het basisrollenspel inzet 1 bestaat uit drie rollen waarbij prijzen worden gegeven voor twee of drie gelijke symbolen op winlijn 1. Het basisrollenspel inzet 2 bestaat uit vier rollen waarbij prijzen worden gegeven voor twee of drie gelijke symbolen op de winlijn 1 en winlijn 6. De gewonnen prijzen worden automatisch bij de clubmeter geteld, tenzij de prijs de clubmeter boven de maximale waarde brengt. In dat geval wordt de prijs rechtstreeks uitbetaald.

1/0 spel
Het “1/0” basisspel, met 99,99% kans op 1, wordt voorafgaand aan ieder clubspel op inzet 10+40 cent gespeeld. De prijs van het 1/0 spel wordt automatisch bij de clubmeter geteld.

2/0 spel

Het “2/0” basisspel, met 99,99% kans op 2, wordt voorafgaand aan ieder clubspel op inzet 20+80 cent gespeeld. De prijs van het 2/0 spel wordt automatisch bij de clubmeter geteld.

Clubspel
Het clubspel op inzet 10+40 cent wordt gespeeld op 3 rollen. Het spel kan gestart worden indien er in de clubmeter voldoende punten staan. Er worden prijzen gegeven voor 3 gelijke symbolen op de eerste 5 winlijnen. Het clubspel op inzet 20+80 cent wordt gespeeld op 4 rollen. Het spel kan gestart worden indien er in de clubmeter voldoende punten staan. Er worden prijzen gegeven voor 3 gelijke symbolen op 10 winlijnen.

Magic Numbers feature
Het Magic Numbers feature wordt gestart als het totaal van de nummers op de rollen, 4 of meer bedraagt. De feature ladder is opgebouwd uit een aantal posities die de volgende mogelijke functies bieden:

• Respin: Als de ladder op deze positie staat kost het volgende spel geen inzet.
• Matrix: Maakt de symbolen in de matrix aan die overeenkomen met de symbolen op de actieve rollen. Elke complete lijn in de matrix levert 10 punten op.
• Matrix X2: Maakt de symbolen in de matrix aan die overeenkomen met de symbolen op de actieve rollen. Elke complete lijn in de matrix levert 20 punten op.
• Matrix X2 + Shot: Maakt de symbolen in de matrix aan die overeenkomen met de symbolen op de actieve rollen. Iedere complete lijn in de matrix levert 20 punten op. Daarnaast krijgt de speler één of meer kansen om willekeurige symbolen aan te maken.
• Punten: Als men hier op landt krijgt men 40, 100 of 200 punten.

Het feature eindigt zodra er punten gewonnen worden, dus:
• Bij een prijs op de rollen.
• Indien er één of meer lijnen in de matrix volledig zijn gevuld.
• Als de ladder eindigt op een positie die 40, 100 of 200 punten oplevert.

Specificaties

Datum toelating: 18/08/2005
Merkteken volgnummer 0661
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , ,

Laat een reactie achter