Magic Replay Deluxe

De Magic Replay Deluxe is een gokkast van Barcrest uit 1997 in het bekende vantage kabinet. De Magic Replay Deluxe is een nieuwe uitvoering van de in 1986 uitgebrachte fruitautomaat met toen nog MPU3 techniek.

Spelbeschrijving:
Het draait bij deze fruitmachine allemaal om de fruitmatrix in de bovenruit. 3 Jokers willekeurig op de rollen in benedenspel activeert de Magic Card en geeft minimaal 1 (maar kan ook meer) symbool extra in fruitmatrix.

Basisspel:
In het basisspel worden symbolen op de rollen overgenomen in de fruitmatrix. Heb je 1 lijn vol op de Magic Card dan heb je 4 credits. Dit kan oplopen tot maximaal 10 winlijnen en 100 credits.
Krijg je een prijs op de rollen dan dooft de Fruit Matrix en is de Magic Card gedeactiveerd. Neem dus een wijs besluit wanneer je de winlijnen bij de Magic Card wil nemen. Je loopt dus de kans om je winlijnen kwijt te raken.

Bovenspel:
In het bovenspel kun je kiezen met inzet x4 of x16. Bij inzet x4 krijg je een mystery prijs (bij 3 jokers) van 8-100 credits. Bij inzet x16 heb je hetzelfde maar dan voor ELKE joker in zicht.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 29/01/1997
Merkteken volgnummer 0781
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , ,

Laat een reactie achter