Manhattan

De Manhattan gokkast van Bellfruit is er in zowel een 88 als een BFM90 kabinet. De Manhattan is een kit en speelautomaat van technische topklasse.

Spelbeschrijving:

Dual Image:
In het basisspel is het populaire “Dual Image” feature opgenomen, wat al met succes in de Victory ge├»ntroduceerd werd. Dit zijn een soort doorlatende spiegeltjes met verlichting er onder. Hierdoor lijkt de vierkante en ronde M symbolen te flippen. Er zijn hier maximaal 8 lijnen (volle bak) vol te spelen. Maak op tijd je keuze voordat je alle winst weer kwijt bent. Een geflipt symbool kan er voor zorgen dat een winlijn weggaat.

Door verschillende rolkombinaties bestaat 4x de kans op een “Mystery prijs” van maximaal 200 punten. Met de gewonnen punten uit het basisspel kan de speler het vervolgspel gaan spelen. Daarbij heeft men een inzetkeuze van 4, 8, of 16 punten.

De prijscombinaties in dit vervolgspel zijn “kris-kras”. Nieuw is het “sterren”-feature: een ster op de winlijn stapt de prijsladder op. Geen ster cancelled de ladder weer. Het blijft een gok: doorgaan voor nog hogere prijzen of de prijs pakken.

Bovenspel:
In het bovenspel is er een inzet van x4, x8 en x16
Naast de gewone en mystery prijzen heb je ook het sterren spel.
De ster ladder wordt gevuld zolang er elke ronde maar een ster op de rol winlijn komt.

Voor emulatie versie ga je naar Fruit-Emu.

Specificaties

Datum toelating: 26/09/1990
Merkteken volgnummer 0310
Aanvrager:
Fabrikant:
Merkteken:
Kabinet:
Techniek:
Piekmachine:
Tags: , , , ,

Laat een reactie achter